Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

INFORMATII GENERALE
Hotelul Europa Royale Bucharest este un elegant hotel de 4 stele pozitionat chiar in inima Bucurestilor de alta data, cu vedere spre Piata Unirii. Hotelul se afla in imediata apropiere a centrelor de afaceri, ambasadelor, bancilor, birourilor guvernamentale, a atractiilor istorice si culturale precum si a centrelor de cumparaturi.

Inaugurat in 2012, acesta este primul hotel care ofera servicii de ospitalitate recunoscute international la o capacitate de 92 de camere situat pe Strada Franceza - cea mai veche strada din Bucuresti.
Lasa-te fascinat de panorama spectaculoasa asupra Bulevardului Unirii si de accesul rapid la zona istorica, prin intrarea aflata vizavi de celebra cladire momument, Hanul lui Manuc. La doar un pas de hotel stau ruinele Palatului Voievodal Curtea Veche si Biserica Curtea Veche - ambele cu povesti de peste cinci secole vechime.

FACILITATI UNITATE
1 restaurant cu terasa pentru sezonul de vara
Gift shop cu suveniruri romanesti
Gradina acoperita in lobby cu atrium de sticla

DESCRIERE CAMERE
Europa Royale Bucharest pune la dispozitia oaspetilor sai 92 de camere decorate cu stil, ce dispun de aer conditionat cu reglare individuala, sistem de inchidere electronic, spatiu destinat lucrului la birou, sistem Wifi si conexiune broadband gratuita, telefon, mini bar, precum si seif pentru pastrarea valorilor. Hotelul ofera facilitati si camere special amenajate pentru persoanele cu dizabilitati. In camerele superioare, hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati speciale precum: posibilitatea prepararii ceaiului si a cafelei, bai dotate atat cu cada cat si cu cabina de dus, spatii separate pentru dormit si relaxare sau lucru.

SERVICII DE MASA
Cu o priveliste incantatoare spre piata Sfantului Anton, restaurant Cuisine Royale te poarta in atmosfera Bucurestiului de odinioara. Cel mai nou restaurant din Centrul Vechi se afla la parterul Hotelului Europa Royale si ofera atat clientilor hotelului precum si tuturor celor care sunt deschisi sa incerce preparate noi, o experienta gastronomica semnata de Chef Cosmin Veres. Zona de lobby de langa restaurant este spatiul perfect pentru cei care doresc sa socializeze la un cocktail precum si pentru evenimente de networking, seri tematice si degustari de vinuri.

FACILITATI CONFERINTE
Europa Royale Bucharest ofera oaspetilor sai servicii business ce includ: servicii de copiere, imprimare, fax, utilizare computer, email si internet, precum si ziare zilnice. Centrul de afaceri si conferinte al hotelului cuprinde un numar de 2 sali de conferinte cu dimensiunea de 73 mp fiecare si o sala de meeting, pentru intalniri mai restranse. Salile de conferinta pot gazdui pana la 70 de persoane fiecare si sunt dotate cu aer conditionat, acces la internet si aparatura audio-video performanta. Hotelul ofera asistenta pe toata durata desfasurarii evenimentului.

Locatie