HOTEL UNIQUE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul UNIQUE este unic nu numai prin locatie, arhitectura si design, dar si prin serviciile de calitate pe care le ofera. Hotel UNIQUE, construit in 2006, dar renovat si imbunatatit dupa numai 5 ani, in vara anului 2011 reprezinta o noua aparitie pe piata turistica si hoteliera din Bucuresti, beneficiind de un design modern si avangardist. Turistii pot fi siguri ca hotelul confera o imagine noua ideii de turism de relaxare sau de afaceri in Bucuresti.
Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV -LED, minibar, baie cu dus -sau cada, internet -wireless, uscator de par, cafetiera dotata cu ceai si cafea, seif, telefon. Număr total camere: 15 Duble: 14 - cu pat matrimonial. Apartamente junior: 1 - cu vedere panoramica.
Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie, internet -wireless, pastrare obiecte de valoare, cafe bar, business corner (acces computer, internet, imprimanta), lobby, gradina de vara, salon mic dejun. Servicii: cafea/ ceai in camera, acces business corner, serviciu de trezire, apelare taxi, room-service, transfer aeroport, spalatorie, calcatorie.
Locatie:
Hotelul UNIQUE este situat chiar in inima Capitalei, in Piata Romana, la doar cateva minute de toate obiectivele turistice dar si de afaceri din Bucuresti.
Atractii turistice:
Palatul Parlamentului (Casa Poporului), Arcul de Triumf, Ateneul Roman, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti", Parcul Herastrau etc.
Politici:
Check-in: ora 14:00. Check-out: ora 12:00.
Servicii masa:
micul dejun se acorda in salonul de mic dejun.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 1 - cu o capacitate de 45 persoane - se pot organiza conferinte, sedinte, seminarii dar si petreceri private.