ARJAN BY ROTANA HOTEL MEDIA CITY


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Situat în inima Media City din Dubai, Arjaan by Rotana are vedere la insula Palm Jumeirah. Acesta oferă unități de cazare de lux, precum și o piscină cu temperatură controlată și o sală de gimnastică modernă.

Localizare

Arjaan Dubai se află într-o locație ideală, la 15 km de Dubai International Financial City și la 25 km de Aeroportul Internațional Dubai, la câțiva pași de tramvaiul din Dubai, care face legătura cu alte părți ale orașului. Alte atracții din apropiere includ marile centre comerciale ale orașului, cluburi de golf, faimosul cartier JBR și Dubai Marina.

Facilitati Hotel

Opțiunile de luat masa includ terasa de la piscină Veranda și restaurantul Cilantro, care servește micul dejun, prânzul și cina, inclusiv cine tematice în timpul săptămânii și un brunch apreciat sâmbătă. În cafeneaua Cilantro Café din hol, deschisă zilnic între orele 07:00 și 22:00, oaspeții se pot bucura de băuturi calde, gustări sănătoase și deserturi într-un cadru modern și elegant.

Oaspeții se pot relaxa în piscina în aer liber cu temperatură controlată și în sala de sport modernă. Hotelul oferă o piscină separată pentru copii și facilități de baby-sitting. Recepția este deschisă 24 de ore pe zi, iar serviciile includ curățătorie chimică, spălătorie și parcare cu valet.

Facilitati Camere

Apartamentele și suitele spațioase de la Arjaan by Rotana au interioare contemporane în stil maur, care se deschid spre balcoane cu vedere pitorească la oraș și la mare. Oaspeții se pot relaxa în camera de zi spațioasă, dotată cu un TV LCD. Există o bucătărie complet echipată, care include un cuptor, un aragaz și un cuptor cu microunde.