Five Palm Jumeirah


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

FIVE Palm Jumeirah Dubai îmbină perfect designul arhitectural modern cu serviciile unice şi intuitive, pentru a oferi experienţe cu adevărat memorabile. Hotelul are plajă privată și 5 piscine în aer liber, inclusiv o piscină cu lungimea de 55 de metri, care trece prin centrul complexului. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în toată proprietatea.

Localizare
Oaspeţii pot ajunge cu uşurinţă la complex de la Aeroportul Internaţional Dubai (DXB) şi Aeroportul Internaţional Al Maktoum (DWC), ambele aflate la numai 30 de minute cu maşina. Complexul este situat la 20 de minute cu maşina de Mall of the Emirates şi la 30 de minute de Dubai Mall. În plus, toate parcurile de distracţie din cadrul complexului Dubai Parks and Resorts pot fi accesate în 30 de minute.

Facilitati Hotel
Un punct de reper extraordinar pe trunchiul arhipelagului legendar Palm Jumeirah, FIVE Palm Jumeirah Dubai are o poziţie strategică pentru acces convenabil la cartierele de afaceri din Dubai, precum şi la numeroasele atracţii turistice şi de divertisment ale oraşului. Acest complex nou şi impresionant asigură o serie de facilităţi uimitoare, inclusiv un centru spa modern şi restaurante remarcabile, cu bucătari de clasă mondială.

Facilitati Camere
Hotelul oferă 468 de camere şi suite spaţioase, repartizate pe 16 etaje şi decorate într-un stil simplu, dar elegant, cu accente deosebite la fiecare pas şi vedere superbă la Golful Arabiei.