Golden Sands Hotel Apartments


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Pionierul apartamentelor hoteliere din Orientul Mijlociu, Golden Sands Hotel Apartments intampina vizitatorii cu facilitati unice rar intalnite la alte hoteluri din Dubai.

Descriere

Bine ati venit la Golden Sands Hotel Apartments, o optiune placuta pentru calatorii  dvs.
Golden Sands Hotel Apartments va pune la dispozitie tot ce este mai bun din Dubai, facandu-va sederea relaxanta si placuta
 
 

Localizare

Hotelul este la doar 5 km de Dubai World Trade Centre si la 15 minute de mers pe jos de Burjuman Shopping Mall si de statia de metrou ADCB.

Avand in vedere apropierea de repere populare, cum ar fi Dream Journey (3,2 km) si Moscheea Jumeirah (3,5 km), oaspetii Nisipurilor de Aur din Dubai pot experimenta cu usurinta unele dintre cele mai cunoscute atractii din Dubai.
 

Facilitati

Golden Sands Apartments ofera un serviciu de concierge si room service. In plus, in calitate de oaspete apreciat de la Golden Sands Hotel Apartments Dubai, va puteti bucura de o piscina pe acoperis si de un restaurant care sunt disponibile la fata locului.
Golden Sands Hotel Apartments ofera serviciu de menaj zilnic si room service. Toate unitatile de cazare pun la dispozitie o chicineta complet utilata si masina de spalat. De asemenea, includ o zona de relaxare cu TV cu ecran plat si canale prin satelit.

http://www.goldensandsdubai.com/