CROWNE RESORT HENIPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul este amplasat pe faimoasa insula Cipru, in statiunea Larnaca, zona Dhekelia, la 150 m de plaja. Turistii pot petrece o vacanta frumoasa in cadrul acestui hotel, datorita facilitatilor si amplasarii acestuia ce permite realizarea mai multor activitati. In apropierea hotelului se gasesc numeroase restaurante, taverne, magazine, baruri, precum si sate pescaresti pentru cei dornici sa viziteze atractiile locale.
Localizare

Hotelul este amplasat pe soseaua Larnaca - Dhekelia la circa 150 metri de plaja, 6 km de centru si la 9 km de aeroportul international Larnaca.

Facilitati hotel

Facilitatile pe care hotelul le pune la dispozitia turistilor sunt urmatoarele: piscina interioara si exterioara, cafenele si baruri, piscina pentru copii, centru de fitness, billiard, camera de jocuri, teren de tenis, centru de sanatate si sport dotat cu echipamente sportive, tenis de masa, practicarea de sporturi nautice (echipamentul se poate inchiria de pe plaja), sali de conferinta cu o capacitate de 20 persoane.

Facilitati camere

Hotelul pune la dispozitia turistilor 164 de camere standard, printre care se numara si 6 suite, 40 bungalouri de lux, 8 camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie si balcon, majoritatea cu vedere panoramica spre mare, aer conditionat, telefon, Tv satelit, radio, prosoape,uscator de par.

Sport si divertisment

Turistii se pot recrea si distra prin intermediul urmatoarelor facilitati: teren de tenis, billiard, tenis de masa, piscina exterioara, lounge bar, sporturi nautice, sala de fitness.

Drinks & Food

In cadrul hotelului turistii pot servi masa in cadrul restaurantului principal unde se servesc preparate variate si gratare. De asemenea, turistii pot servi cocktailuri exotice, cafele si deserturi in Lounge bar si barul de la piscina.

Facilitati copii

Copii beneficiaza de o vacanta placuta si relaxanta alaturi de cei dragi prin intermediul urmatoarelor facilitati: piscina special amenajata, spatiu de joaca.

SPA & Welness

Turistii se pot relaxa si petrece timpul liber in cadrul centrelor Spa ce se afla in apropierea hotelului.

Site Web

http://crownresortsgroup.com/Hotels/Crown-Resorts-Henipa--Larnaca