Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere hotel:
Fiind primul hotel situat pe o insula privata in Maldive, Hotelul Kurumba este mandru de mostenirea sa, oferind oaspetilor experiente traditionale din Maldive. Resortul ofera mai mult decat soare, nisip si mare, ofera surprize, activitati distractive, divertisment plin de viata si fete zambitoare si din acest motiv este ideal pentru oaspetii de toate varstele.

Localizare:
Resortul se afla la o distanta de 10 minute de aeroport cu barca rapida (speedboat).

Dotari camere:
Resortul dispune de numeroase tipuri de camere spatioase si vile, toate dotate cu: aer conditionat, seif, TV satelit, baie cu cada si dus, uscator de par si halat de baie, minibar, Wi-Fi gratuit, fier de calcat si masa de calcat, facilitati preparare ceai, cafea si ciocolata calda.

Facilitati hotel:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant bufet, 7 restaurante a-la-carte, bar la piscina, bar cu muzica live, cafenea, bar pe plaja, animatie, miniclub, club pentru adolescenti, centru Spa care ofera masaje si diverse tratamente, pavilion pentru yoga, centru fitness, teren de tenis, teren de baschet, tenis de masa, biliard, darts, sporturi nautice, snorkeling, scufundari.

Transfer:
Transferul se realizeaza cu barca rapida si are o durata de aproximativ 10 minute.

Limita de bagaj:
Limita maxima admisa este de 20 kg pentru bagajul de cala si 5 kg pentru bagajul de mana.

Pagina web: www.kurumba.com

Locatie