LUX * Le Morne


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Acest hotel situat pe plaja din Mauritius, protejat de vanturile alizee, se bucura de o locatie ideala pe partea linistita a insulei. Este situat pe peninsula Le Morne Brabant, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Satul La Gaulette, cu cateva restaurante si magazine, este de cca. La 7 km distanta, capitala Port Louis este la cca. 35 km. Este recomandata o excursie pe uscat catre Parcul National George Black River, care gazduieste flora si fauna locale fascinante, de la orhidee si anturiuri la macaci, mistreti si lilieci de fructe. Timp de transfer: aprox. 1 ora 20 minute. Localizare: hotelul este situat in apropiere de Le Morne Beach si la 37 km distanta de Aeroportul Sir Seewoosagur Ramgoolam. Facilitati hotel: yoga, club pentru copii, tenis, canoe, transfer de la și/sau la aeroport, acces imediat la plajă, spa și centru de wellness, sală de fitness, restaurant, parcare gratuită, bar, zonă de plajă privată. Dotari camere: balcon, WiFi gratuit, vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Terasa, Minibar. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip servicii incluse/ neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Facilitati Hotel

Situat pe plaja cu nisip fin si alb, LUX * Le Morne ofera 5 piscine, un centru spa si 3 restaurante. Activitatile oferite includ kite surfing si snorkelling.
 
Oaspetii se pot relaxa in hamamul turcesc al LUX * Me Spa, se pot bucura de un masaj sau pot juca tenis. Personalul hotelului poate programa excursii de scufundari si windsurfing sau poate aranja inchirieri de biciclete.
 
Camerele au mobilier din lemn de culoare inchisa si spatiu de locuit mobilat in aer liber. Accesul WiFi este gratuit, iar unele camere includ TV interactiv LED de 55 inch, canale IPTV si video la cerere.
 
Optiunile de luat masa includ restaurantul Kitchen, care ofera bucatarie deschisa si cine tematice. Barul de la malul marii al hotelului ofera gustari usoare, cocktailuri si muzica seara.
 
Personalul poate aranja pranzuri la pachet pentru a face drumetii pe traseele din apropiere. Doua terenuri de golf se afla la mai putin de 30 de minute de mers cu masina de LUX * Le Morne.

Facilitati camere

Camerele frumos decorate si inundate de lumina naturala, au toate terasa sau balcon mobilat in aer liber.
 
Un dormitor cu pat king-size si lenjerie de pat luxoasa pentru cel mai bun somn. Sunt echipate cu dus si cada,  articole de toaleta LUX *, acces Wi-Fi, TV LED cu canale interactive si IPTV,  Aer conditionat, ventilator de tavan, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, inclusiv aparat de cafea Café LUX *, minibar tropical complet aprovizionat, complet personalizabil.