NAPOLI - COASTA AMALFITANA - Program Social 2019


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

• 7 nopti cazare la Hotel Best Western La Perla 4* cu DEMIPENSIUNE !!! • BONUS La masa, apa si vin! • BONUS Tur de oras Napoli! • Transfer – Aeroport – Hotel – Aeroport • Un bagaj de cala (32kg) pentru fiecare persoana • BONUS Asistenta turistica in limba romana Modalitati de plata si penalizari
In cazul pachetelor din oferta generala - OG, plata se va face dupa cum urmeaza: - 40% - se plateste imediat dupa confirmarea serviciilor si emiterea facturii; - 40% - se plateste cu 30zile inaintea datei de plecare; - 20% - se plateste cu 14zile inaintea datei de plecare In cazul rezervarilor last minute – LM, confirmarea serviciilor se va face doar in baza platii integrale a serviciilor; In cazul rezervarilor cu alte tipuri de reduceri se aplica modalitatea de plata din oferta generala. Plata se poate face in lei sau in valuta la cursul de schimb anuntat de Exim Bank din ziua platii. Penalizarile care se aplica in cazul in care turistul renunta la pachetul de servicii sunt urmatoarele: - 20% din pretul final - renuntarea se face incepand de la confirmarea serviciilor pana cel putin cu 50zile inainte de inceperea sejururlui; - 50% din pretul final - renuntarea se face in intervalul 49zile – 31zile inainte de data inceperii sejurului; - 80% din pretul final - renuntarea se face in intervalul 30zile – 15zile inainte de data inceperii sejurului; - 100% din pretul final - renuntarea se face cu mai putin de 14 zile inainte de plecare in sejur sau neprezentare;

Eventuale evolutii ale pretului
Preturile agreate la incheierea contractului pot sa creasca sau sa scada in functie de anumiti factori obiectivi. Cresterile de pret sunt influentate de cresteri ale cursului de schimb, cresteri ale pretului petrolului, cresterea taxelor de survol, etc. In cazul unei cresteri de pret mai mare de 8%, clientul poate rezilia contractul fara a plati penalizari de retragere. Scaderile de pret pot fi datorate unor promotii facute de partenerii externi sau de catre agentia organizatoare. Aceste reduceri sunt limitate pentru o anumita perioada timp si pentru un anumit numar de locuri. Promotia poate fi intrerupta inainte de terminarea perioadei de valabilitate fara obligatia din partea organizatorului de a anunta epuizarea locurilor puse in vanzare. In acelasi timp agentia organizatoare nu are obligatia de a reduce pretul conform promotiei, pentru clientii care au achizitionat anterior acelasi pachet, dar la un pret mai mare.

Protectia datelor cu caracter personal
Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate de fiecare client sunt solicitate de furnizorii de servicii (transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc.), iar noi trebuie sa le colectam si sa le transmitem mai departe pentru buna functionare si finalizarea serviciilor turistice. Inscrierea pe acest program se poate face cu pana la 10 zile inaintea plecarii, in limita locurilor disponibile.

Date generale despre documentele de calatorie
Italia – tara membra a Comunitatii Europene, cetatenii romani calatoresc cu CI sau Pasaport romanesc valabil cel putin 6 luni de la data incetarii calatoriei. • Asigura-te ca ai actele de identitate valabile pentru toata familia sau grupul de prieteni! Conform legislatiei in vigoare, infantii si copii pana la 14 ani calatoresc DOAR CU PASAPORT !!! • Tinerii casatoriti - documentele individuale de calatorie nu trebuie sa fie cele anulate urmare a casatoriei civile! 1. Pasapoartele diplomatice/ de serviciu - turistii trebuie sa obtina detalii referitoare la deplasare personal de la Ambasada din Bucuresti! 2. Cetateni straini – trebuie sa intrebe personal la ambasadele din Bucuresti, care sunt procedurile personalizate pentru fiecare nationalitate in parte; Oferim suportul pentru detalii; Minorii care calatoresc fara parinti trebuie sa aibe un set de documente pentru a trece frontiera. a. Daca minorul calatoreste cu un singur parinte, acesta trebuie sa prezinte la frontiera acceptul notarial al parintelui care nu este prezent in deplasare; b. Daca minorul calatoreste cu un singur parinte, iar celalalt este decedat, trebuie sa fie prezentat la organele de frontiera certificatul de deces. c. Daca minorul calatoreste cu un singur parinte, acestia fiind in divort, trebuie sa prezente la frontiera acceptul notarial al celui de-al doilea parinte. Sau daca divortul s-a terminat, documente doveditoare – hotarare judecatoreasca definitiva de incredintare si copie dupa actul de divort. d. Daca minorul calatoreste fara nici un parinte, adultul care-l primeste in grija trebuie prezinte acordul ambilor parinti autentificat la notariat si cazierul juridic. Date actualizate despre documentele necesare pot fi citite pe www.politiadefrontiera.ro Agentia de turism organizatoare nu este raspunzatoare pentru decizia organelor de frontiera de a nu accepta turistul sa paraseasca teritoriul Romaniei sau sa nu-i acorde intrarea pe teritoriul statului unde face sejurul, chiar daca dispune de toate documentele necesare deplasarii.


ATENTIE! Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, pe langa informatiile precontractuale din descrierea programului, agentia de turism organizatoare si agentia de turism intermediara trebuie sa furnizeze calatorului si: FORMULARUL cu INFORMATII STANDARD pentru contractele privind pachetele de servicii de calatorie, care trebuie semnat de calator si se descarca AICI. Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar. Oferta detaliata si Formularul cu informatii standard sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante. Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.

Conditii de realizare a grupului
GRUP MINIM 30 PERSOANE. Pentru un grup de minimum 20 persoane se percepe un supliment de 25 €/persoana. Pentru un grup mai mic de 20 pax, pretul se recalculeaza sau excursia se anuleaza / reprogrameaza. Anularea circuitului sau recalcularea pretului se va face cel mai tarziu cu 10 zile inaintea plecarii. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat, pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare. ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii.Nu ne asumam eventualele servicii speciale ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

Excursii si activitati optionale
Pompeii si Vezuviu (excursie de o zi): 65 Euro/persoana Pompeii este una dintre cele mai importante atractii turistice ale Italiei. Este un vechi oras roman ce a fost ingropat in totalitate in anul 79 D.Hr, intr-una dintre cele mai dezastruoase eruptii vulcanice din istorie. Orasul este printre cele mai bine conservate din lume: vase, mobilier, picturi. Vom vizita situl arheologic insotiti de ghidul local: Forumul (Piata Publica), Teatrul Mare, Casa Vetii (a negustorilor bogati), Via dei Sepolcri, Gradina fugarilor.(Se recomanda incaltamintea sport, palarii de soare, apa). Dupa vizita sitului, timp liber pentru plimbari si cumparaturi. In jurul orei 15:00, plecare catre Vulcanul Vezuviu, cunoscut in special datorita eruptiei din 79 care a dus la arderea si distrugerea oraselor romane Pompeii si Herculaneum. Insula Capri (excursie de o zi): 89 Euro/persoana Insula Capri este considerata cea mai frumoasa din Europa. Vom face un tur pentru a admira cateva din atractiile de aici: Piazzeta Umbertto I, deasupra marii - cel mai boem loc din vremea romanilor si pana astazi; Turnul cu Ceas - unul din simbolurile insulei; Biserica San Stefano, Gradinile lui Augustus, Stancile Faraglioni. Timp liber pentru plimbari pe strazile inguste cu buticuri de lux, case cochete, vegetatie luxurianta, terase frumoase si peisaje de vis. Individual, se poate merge si in Anacapri pentru a vizita centrul istoric, Villa San Michele, Casa Rosa, Biserica Sfanta Sofia. Seara intoarcere cu ferry in Napoli. Reggia di Caserta – (excursie de o zi): 59 Euro/persoana Dupa micul dejun, se pleaca cu autocarul spre Regia di Casserta. Palatul Regal din Caserta concureaza in Europa cu Palatul Regal din Madrid si cu cel de la Versailles din Franta. Este una dintre marile capodopere ale stilului arhitectural baroc Italian. Constructia a fost realizata in sec. 18, de catre arhitectul Italian Luigi Vanvitelli, ca resedinta pentru regii de Burbon ai Siciliei si Napoli. Palatul impresioneaza atat prin arhitectura sa deosebita, cat si prin gradinile sale: Gradina italiana (parcul) si Gradina engleza, cu alei cu cascade si fantani artificiale. “Palazzo Reale din Caserta” se afla pe lista patrimoniului mondial UNESCO si este locul unde au fost filmate scene din filmele “Misiune imposibila” si “Razboiul stelelor”.(Intrarea in Palat nu este inclusa). Dupa vizitarea Palatului si a gradinilor, timp liber in oraselul La Caserta pentru plimbari individuale. Coasta Amalfitana: Sorrento – Positano – Amalfi (excursie de o zi): 89 Euro/persoana Coasta Amalfitana, o combinatie fascinanta de mare si munte, impresionand prin peisaje naturale spectaculoase si localitati pline de istorie. Sorrento este un oras superb ce ofera o panorama uluitoare asupra Golfului Napol, cu biserici, monumente istorice si muzee, cafenele si o plaja mica. O atractie principala o constituie Manastirea San Francesco, unul dintre cele mai uimitoare locuri artistice si de arhitectura din Sorrento, care dateaza din sec. 7, fiind locuita si astazi de calugari franciscani. Alte obiective turistice sunt: Catedrala Sfintilor Filippo si Giacomo, Muzeul Correale, Parcul Villa Comunale. Positano, bijuteria coastei amalfitane, este considerat unul dintre cele mai frumoase si exclusiviste orase. Positano este un orasel stravechi, un loc frumos si romantic, care impresioneaza prin casele amplasate pe coasta abrupta, strazi inguste si trepte abrupte ce fac legatura intre ele, biserici cu arhitectura deosebita (Biserica Adormirii Maicii Domnului, Biserica Santa Assunta). In Positano sunt 2 plaje renumite: Fornillo, o plaja mica si izolata si Spiaggiata Grande, plaja principala si port. Amalfi este una dintre cele mai vechi republici maritime italiene, cu stradute inguste, biserici vechi, manastiri si turnuri. O atractie principala o constituie Piata Duomo, inima orasului, cu impozantul Dom din Amalfi, construit in sec. 9, precum si o multitudine de magazine de suveniruri, cafenele si terase, unde puteti savura un traditional “limoncello”. Roma - Vatican (excursie de o zi): 125 Euro/persoana Plecarea se face dimineata devreme, in jurtul orei 05:30. Mic dejun la pachet. Roma este un oras unic, o destinatie preferata de turistii din intreaga lume. Roma este Cetatea Eterna, o citadela complexa care ofera cate ceva pentru toata lumea”: atractii turistice, obiective culturale sau istorice ce se gasesc la tot pasul: Pantheonul - cel mai faimos si bine conservat monument antic din Roma; Colosseum - una din cele mai faimoase caldiri vechi din lume; Forumul Roman; Piata Trevi si Fantana sa uriasa, Piata Spaniei, unul dintre cele mai pitoresti locuri din Roma; Piata Venetia, Piata Navona; Basilica San Giovanni in Laterana, Santa Maria Maggiore. Vatican, desi cel mai mic stat din lume, este cunoscut ca fiind cel mai faimos pentru cladirile sale istorice si monumentele de aici. Cele mai valoroase simboluri ale Vaticanului sunt: Basilica Sf. Petru si Capela Sixtina. Basilica Sf. Petru este bijuteria coroanei Orasului Vatican si cea mai importanta biserica din lume. Capela Sixtina este principalul obiectiv turistic si un simbol al acestui stat. Papa Iulius a fost cel care i-a cerut lui Michelangelo sa realizeze pictura impresionanta de pe bolta capelei, ce astazi este o reprezentare simbolica a religiei catolice. Spectaculoasa pictura este o imagine a Vechiului Testament, ce atrage anual milioane de turisti.  (Preturile excursiilor optionale sunt calculate pentru un numar minim de 15 participanti)

Descriere Hotel
Best Western Hotel La Perla este situat in apropiere de plaja, pe coasta orasului Castel Volturno. Este o locatie linistita, hotelul este înconjurat de o grădină privată spațioasă și aproape de o pădure de pini. In grădina gasim o cascada, plante exotice și flori. Complet renovat, Best Western Hotel La Perla este situat la 5 minute de zona arheologică Pozzuoli. Napoli se află la doar 18 km și Caserta este la 20 km distanță. Cele 49 de camere si doua apartamente sunt dotate cu toate facilitățile moderne (televizor, uscator de par, fier de calcat, seif, aer conditionat minibar) și dispun de conexiune Wi-Fi. Hotelul La Perla este decorat elegant, stilul clasic se intâlnește cu tehnologia moderna intr-o atmosferă caldă, in scopul de a satisface cele mai diversificate gusturi. Restaurantul rafinat servește preparate delicioase din bucătăria mediteraneană, cu o gamă largă de carne și pește. Castel Volturno este un oras în provincia Caserta , regiunea Campania , o fosta aşezare etrusca , un punct comercial pe drumul spre Casilinum şi Capua . Volturnum a devenit o colonie romană în 194 î.Hr. şi, în 95 d.Hr. Principalele puncte care nu trebuiesc ratate sunt Castel Volturno, Capela San Castrese si mai ales Torre di Patria , un turn cu ceas construit în secolul 15. *(cu titlu informativ, hotelul poate fi modificat, fara ca acest lucru sa afecteze oferta generala – hotel 4*, demipensiune)

Descriere Program
Ziua 1 Bucuresti – Napoli – Hotel Best Western La Perla 4* Prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda la ora 11.20 pt. intalnirea cu reprezentantul agentiei Cocktail Holidays si imbarcare la cursa Blue Air OB143 cu decolare la ora 18.15 spre Napoli. Aterizare la Napoli la ora locala 19.20. Dupa preluarea bagajelor, transfer la hotel. Seara, cazare si cina la Hotel Best Western La Perla / 4*(sau similar) in zona Napoli. Zilele 2 – 7. Napoli / Hotel Best Western La Perla 4* – DEMIPENSIUNE. Timp liber pentru odihna, plaja, sau pentru activitati optionale in Napoli, cel mai mare oras din Italia de sud. Centrul istoric al orasului face parte din patrimoniul mondial Unesco si este una dintre cele mai mari centre urbane de pe aceata lista. Castel Nuovo (Castelul Nou) este cea mai cunoscuta cladire a orașului. Castell dell’Ovo ( Castelul Oului) este o fortareata situata la nord-vest de centrul istoric al orașului pe un promontoriu din golf. Fortareata admirata astazi a fost construita la inceputul secolului al XII-lea și a funcționat ca reședința regala pana la construcția Castelului Nou. Palatul Capodimonte se afla la nord de centrul istoric al orasului. Astazi palatul gazduieste Galeria Nationala din Napoli, care cuprinde importante picturi al lui Tiziano, Caravaggio si un muzeu de portelanuri. Palatul Regal a fost construit pe locul vechiului palat viceregal la inceputul secolului al XVIII-lea. A functionat ca resedinta regala pana la sfarsitul secolului cand familia regala s-a mutat in noul palat de la Caserta. A fost parțial distrus in cel de al doilea razboi mondial, dar a fost reconstruit dupa planurile originale. Fatada vestica, dinspre Piazza Plebiscito este ornata de statuile marilor regi al Regatului Napoli. Cazare cu DEMIPENSIUNE la Hotel Best Western La Perla / 4* (sau similar) in zona Napoli. Ziua 8 Napoli – Bucuresti Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor transfer de la hotelul Best Western La Perla / 4* spre Napoli pentru un tur al orasului cu ghid in limba romana (aproximativ 2 ore) apoin transfer la aeroportul din Napoli. Imbarcare la cursa Blue Air OB144 cu decolare la ora locala 20:20 spre Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora locala 23:15.

Informatii despre sejur
Informatiile detaliate despre sejur vor fi inmanate turistilor inainte de plecare si vor cuprinde urmatoarele puncte: - Detalii reprezentant Cocktail Holidays pe parcursul excursiei – nume, telefon; - Orar de zbor actualizat;

Asigurari
Prezentul pachet de servicii include urmatoarele tipuri de asigurari: 1. Asigurare impotriva insolventei nr BN/ 000001114 valabila pana in data de 31.12.2019 emisa de City Insurance in data de 22.12.2018

Mijloace de transport
ATENTIE! Biletele de avion sunt nerambursabile si nu permit modificari dupa emiterea lor. In cazul pachetelor de servicii care cuprind si transportul cu avionul ( zbor regulat sau zbor charter), agentia de turism organizatoare nu este raspunzatoare de eventualele modificari ale orelor de plecare si de sosire. Daca transportatorul este vinovat de aceste decalaje va acorda asistenta turistilor conform Regulamentului EC 261 din 2004 al Parlamentului European. Prima zi si ultima zi din sejur sunt destinate deplasarii catre/de la destinatie. Orele de plecare si sosire sunt informative, ele pot fi modificate de transportator cu un aviz prealabil, iar agentia organizatoare nu poate fi trasa la raspundere pentru eventualele modificari. Asezarea in microbuz/autocar la destinatie se face de catre insotitiorul de grup, pe baza listei cu ordinea inscrierii la program, incepand cu randul 2 de scaune din mijlocul de transport. Pentru siguranta pasagerilor pe perioada excursiei, primul rand de scaune este rezervat insotitorului de grup si ghidului local.

Servicii ghid/ conducator de grup
Cocktail Holidays asigura un conducator de grup pe perioada circuitului, vorbitor de limba romana. El va supraveghea ca toate serviciile sa fie conforme cu programul prezentat la inscriere. In cazul in care exista elemente neconforme fata de programul cumparat, conducatorul de grup trebuie sa depuna toate eforturile pentru a remedia problemele la fata locului.

Informatii Utile
• Trebuie sa va prezentati la aeroport cu 2 ore si jumatate inainte de ora anuntata a decolarii avionului! Prezentarea biletului de avion la imbarcare este obligatorie! Bagajele permise pentru calatorie – bagaj de cala 20 kg si max. 8 kg bagaj de mana pentru fiecare pasager. • Corectitudinea numelor si a datelor personale ale calatorilor, intra in responsabilitatea agentiei intermediare/ a agentului care a efectuat inscrierea, orice modificare se taxeaza cu 25€/modificare/rezervare; • Camerele sunt distribuite de receptie, iar cazarea in prima zi si predarea in ultima zi se va face in functie de politica orara a fiecarui hotel si in functie de disponibilitatile de moment (in general cazarea se face dupa ora 14:00, iar predarea camerei pana in ora 12:00); • Exista hoteluri unde copilul pana la 12 ani este acceptat sa doarma in pat cu parintii si astfel are gratuitate la cazare sau o reducere foarte mare • Tipul de camera se solicita de la inscriere. Atentie! Patul dublu (matrimonial) poate fi in unele hoteluri format din doua paturi de o persoana alipite. Al treilea pat poate fi in functie de dotarea fiecarui hotel: pat de o persoana, pat pliant sau o canapea. • Unii hotelierii solicita garantii si plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera (ex.mini bar/frigider, seif, aer conditionat) daca nu este mentionat altfel. Recomandam turistilor, ca in momentul cazarii in hotel, sa solicite la receptie detalii despre aceste costuri suplimentare; la unele hotelurile de 4 si 5 stele se solicita garantie numerar sau card, ce se restituie/deblocheaza la predarea camerei. Aceste sume se blocheaza pentru garantarea platii facilitatilor hotelului ; • Toate unitatile de cazare,precum si mijloacele de transport sunt clasificate de catre organismele abilitate ale tarilor de destinatie, conform procedurilor interne si normativelor locale, care difera de la o tara la alta; • Tinuta decenta este obligatorie pentru orice cina servita la unul din restaurantele hotelului. Domnii au acces cu pantalon lung si incaltaminte inchisa (nu in pantalon scurt si papuci sau sandale), iar doamnele in tinuta decenta. • Important! Pe destinatiile externe, mesele festive oferite cu ocazia unor evenimente sau sarbatori (Paste, Craciun, Revelion) sunt diferite fata de cele traditionale romanesti, atat ca meniu, cat si ca durata si divertisment.