Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Localizare: Hotelul Andaman Seaviewnbsp; se afla la doar 100 de metri de tarmurile de pe plaja din Karon, pe coasta de vest a orasului Phuket.nbsp; La o distanta denbsp; 10 minute de mers pe jos de hotel, turistii pot gasinbsp; numeroase magazine, restaurante, centre de divertisment.


Facilitati hotel: Complexul ofera turistilor servicii de cea mai buna calitate, printre care doua piscina exterioare pentru adulti, piscina si loc de joaca pentru copii, salon de infrumusetare, sala de fitness, Samunprai Spa, snackbar, meeting room.
Facilitati camere: Karon Beach ofera 161 camere elegante, calsificate innbsp; camere Superiornbsp; si camere Deluxe.


Camerele Superior au o suprafata de 40 mp, sunt spatioase, luminoase, cu mobilier de ca mai buna calitate. Ca si dotari, camerele sunt dotate cu televizor, aer conditionat, uscator de par, baie cu cabina de dus si caam produse igiena personala, wi-fi contracost, telefon, seif, umbrela, prosoape si geanta de plaja, minibar.


Camerele Deluxe suntnbsp; spatioase, au o suprafata de 98 mp cu un dormitor si zona de lounge eleganta. Camera este ideala pentru cupluri care apreciaza confortul superior dar si pentru familii cu pana la 3 copii.










Locatie