CHANALAI GARDEN RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Localizare: Hotelul Chanalai Garden Resort este localizat in partea de sud vest a insulei Phuket la 1 minut de celebra plaja Kata Beach, la 47 km de aeroport si 15 km de orasul Phuket, intr-o zona animata cu magazine, restaurante, baruri etc.
Prezentare generala: un hotel de lux, inconjurat de gradini tropicale, localizat intr-un cadru rafinat cu vedere la Marea Andaman.
Facilitati : 2 piscine in aer liber (pentru aduti si copii), restaurant, Wi-fi gratuit, miniclub, sala de fitness, baruri, birou de turism, babysitting, sala de conferinte, parcare, aer conditionat. Restaurantul Marakot serveste mic dejun tip bufet precum si o gama variata de mancaruri specific thailandeze si internationale.
Camere: hotelul dispune de 206 camere decorate in stil thailandez modern cu: balcon cu vedere la mare sau gradina, Wi-fi (gratuit),TV LCD cu canale prin satelit, aer conditionat, minibar, frigider, seif, baie spatioasa cu dus, uscator de par, facilitati pentru preparare ceai/cafea, telefon, 1 pat matrimonial sau 2 paturi twin. Camerele superior au o suprafata de 36 mp si au vedere spre gradina.