PHUKET GRACELAND RESORT AND SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Localizare: Hotelul Phuket Graceland este localizat peste drum de plaja din Patong, cu vedere la Marea Andaman, la 40 km de aeroport.
Prezentare generala: Hotelul reprezinta o adevarata oaza de relaxare pentru cei care doresc liniste si intimitate, intr-un cadru retras si ospitalier. Gradina tropicala a resortului, plaja cu nisip alb si marea de un albastru clar sunt elementele perfecte pentru petrecerea unei vacante de neuitat.
Facilitati: 4 piscine (pentru adulti si copii), jacuzzi, restaurante, baruri, cafenea, sala bowling, sala snooker, sala fitness, centru spa, acces internet, biblioteca (in lounge), magazine de suveniruri, sala de conferinte, organizare nunti, miniclub pt copii pana in 12 ani, cursuri de gatit pt adulti etc. Oaspetii pot savura preparate culinare pe tot parcursul zilei in restaurantele hotelului care servesc o varietate de specialitati thailandeze, mediteraneene si internationale.
Camere: hotelul dispune de 600 camere decorate in stil thailandez modern, in nuante calde, cu pardoseala din lemn, mobilier confortabil si facilitati de lux. Toate camerele dispun de baie cu cada si dus separat, aer conditionat, TV LCD cu canale prin satelit, telefon, minibar, frigider, uscator de par, facilitati pt preparare ceai/cafea, seif, Wi-fi gratuit. Camerele Deluxe au o suprafata de 42 mp si dispun de balcon, 1 pat matrimonial si un pat single.