Grand Palladium White Sand Resort & Spa


Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Schimb valutar
Sala de conferinta
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Centru Spa & Wellness
Bar
Asistenta medicala

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Grand Palladium White Sand Resort & Spa 5* este locul ideal unde va puteti petrece sejurul, bucurandu-va de relaxare la centrul SPA sau distrandu-va la oricare dintre activitatile si spectacolele pe care le ofera acesta. Designul este un exemplu al modului in care cele mai moderne si luxoase facilitati pot fi construite in perfecta armonie cu mediul natural al zonei.Facilitati camere
Hotelul dispune de 210 Junior Suites, 12 Suites Maya și 42 Suites dotate cu: aer conditionat, canapea extensibila, halat de baie si papuci, cada cu hidromasaj, minibar, TV prin satelit, telefon, seif, uscator de par, facilitati pentru cafea/ceai, fier si masa de calcat, ceas cu alarma, terasa cu masa si scaune, vedere la gradina.

Facilitati hotel
Grand Palladium Hotels & Resorts ofera facilitati si servicii care vor face sederea dumneavoastra o experienta de neuitat: receptie 24 ore, check-in de la 03:00, check-out de 12:00, fax si servicii de telefonie, acces Wi-Fi gratuit in hol, serviciu de trezire, serviciu de spalatorie, camera de bagaje, schimb valutar, ziare, parcare, transfer, bancomat, masina de gheata, sala de jocuri, sala de lectura, 2 teatre acoperite, baby-sitter, salon de frumusete, doctor, centru comercial, Internet café, supermarket, magazin de suveniruri, magazin de tutun, librarie, magazin de bijuterii, magazin de imbracaminte, birou de inchirieri auto. Resortul detine 8 restaurante a la carte, 5 restaurante in stil bufet, 25 baruri situate în jurul complexului, 8 piscine cu apa dulce si 1 piscina cu apa de mare, centru de frumusete, sali de intalnire si evenimente, discoteca, club pentru copii de 1-3 ani, mini Club " El Ranchito " pentru copii 4-12 ani si Club Black & White Junior pentru adolescenti.

Localizare
Grand Palladium White Sand Resort & Spa este situat intr-una din cele mai turistice zone din Caraibe: Riviera Maya. Construit pe o proprietate la malul marii de peste 1.220.000 m2 , acest resort ofera vederi uimitoare la Marea Caraibelor de-a lungul plajei, lungi de 800 m si cu nisip alb, fin. La 30 km de resort se afla un spital si un teatru.