Grand Riviera Princess


Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Sala de conferinta
Restaurant
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Fitness
Centru Spa & Wellness
Bar
Asistenta medicala

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Facilitati camere
Hotelul ofera o gama larga de servicii profesionale, eficiente si de prestigiu de unde puteti sa alegeti urmatoarele tipuri de camera: Junior Suite, Deluxe Junior Suite si Junior Suite Deluxe Pool cu acces direct la piscina. Exista si posibilitati de cazare in vile primitoare si spaţioase sau Suite Platinum elegant. Junior Suite ofera: capacitate maxima de 4 persoane, canapea extensibila, baie cu dus, uscator de par, seif (gratuit), aer conditionat si ventilator de tavan, filtru de cafea, cablu TV prin satelit, plasma, mini bar (apa, bauturi racoritoare, bere, aprovizionat zilnic), balcon / terasa, telefon in camera si baie.

Facilitati hotel
Hotelul se afla la malul marii si ofera 13 piscine, cazi cu hidromasaj, centrul de fitness ultramodern, centrul spa si 6 terenuri de tenis si suite spaţioase, cu balcon privat. Dispune de 12 restaurante si 17 baruri unde puteti gusta specialitati locale sau internationale, centru medical, centru business, magazine, room service, spalatorie, pachete nunta, internet disponibil in camere si in unele zone, Aquatic Sports Centre (motorizate sporturi nautice).

Localizare
Hotelul de 5 stele este situat la 9 km de centrul orasului Playa del Carmen. Aeroportul Internaţional din Cancun se afla la 45 de minute de mers cu masina.

Locatie