Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa


Facilitati

Sporturi
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Asistenta medicala
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Wi-fi / Wireless Lan
Bar

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa cu arhitectura moderna, combina eleganta cu armonia intr-o atmosfera impresionanta, inconjurat de natura, o ruina mayasa, cu frumoase plaje avand nisip alb si apa cristalina, recifuri de corali… un adevarat paradis caraibian. Facilitatile camerelor
Junior Suite: Capacitate maxima 4 adulti sau 2 adulti + 3 copii, numar de camere 456, cu o suprafata 52 mp., si sunt dotate cu: living cu canapea-pat, doua paturi sau un pat king size ( 2x2 m ), ventilator tavan , aer conditionat, room service, seif , minibar, Tv satelit , serviciu de pay per view ( canale tv contra cost), ceas alarma si radio, cartela camera, facilitati ceai si cafea , telefon , conexiune internet ( de mare viteza), fier si masa de calcat , baie completa, whirlpool, uscator de par, telefon in baie, balcon mobilat.

Facilitatile hotelului
Hotelul Grand Sirenis Riviera, un hotel de 5 stele cu servicii de calitate, ofera cele mai bune servicii posibile: 3 piscine pentru adulti, separat piscina pentru copii, 1 rau lenes, terasa cu sezlonguri si umbrele, 24 de ore receptie, camera bagaje, serviciu de concierge, bell boy, ATM, tv lounge, lounge pentru fumatori, parcare, schimb valutar, servicii postale, gradina botanica, club de noapte. Servicii contra cost: Luxury spa si centru de infrumusetare, fax, centru internet, 3 Sali de conferinte, curatatorie, ziare, magazine, mini-market, doctor la cerere. Restaurante: va puteti lasa fascinati de gastronomia oferita prin multele restaurante pe care le ofera hotelul, 10 la numar,dar si prin barurile si snack barurile din complex.

Localizare
Hotelul este situat la 35 km de Playa del Carmen, la 100 km de Aeroportul din Cancun, La 5 km de Akumal , la 25 km de Port Aventura si la 30 km de Tulum.