Now Sapphire Riviera Cancun


Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere nefumatori
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Amresorts Now Sapphire este amplasat intr-un peisaj tropical si ofera evadarea perfecta pentru familii, adolescenti, cupluri si grupuri de prieteni. Hotelul redefineste conceptul de All Inclusive si ofera divertisment oaspetilor de toate varstele.Facilitati camere
Hotelul dispune de 496 camere confortabile si decorate elegant. Camerele de tip Deluxe Junior Suite au o suprafata de 48 mp si sunt dotate cu: baie privata, uscator de par, telefon, televizor, mini-bar, seif, aer conditionat, internet wireless gratuit.

Facilitati hotel
Printre facilitatile si serviciile puse la dispozitia turistilor se numara: terasa, piscina exterioara, centru Spa, sala de fitness, sauna, programe de divertisment, club pentru copii, club de noapte, facilitati sporturi nautice, camera de jocuri, teren de tenis, bar, restaurante, internet wireless gratuit, parcare gratuita, camera de bagaje, schimb valutar, spalatorie/curatatorie, aer conditionat, magazine, seif, salon de infrumusetare. Nu este permis accesul cu animale de companie.

Localizare
Hotelul Amresorts Now Sapphire este localizat pe plaja, la 35 km sud de Cancun si la 23 km de aeroport.

Locatie