Occidental at Xcaret Destination


Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
Bar
Babysitting

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul este amplasat intr-o rezervatie ecologica si istorica; captiveaza prin peisaj, linia de coasta si servicii de neegalat plus multe facilitati. Resortul exceleaza prin piscine, plaja private cu nisip alb fin si un golf linistit. Hotelul ofera o experienta care iti taie respiratia prin parcul eco-arheologic Xcaret. Parcul este localizat in apropierea resortului, este locatia ideala pentru ecoturism si pentru cei care vor sa exploreze ruinele mayase. Facilitatile camerelor
Hotelul are 760 de camere cu un decor Mexican, mobila inchisa la culoare contemporana, gresie. Camerele Deluxe si Suitele Junior au doua paturi duble sau un pat king size, aer conditionat , baie private cu cada ( doar Royal Club) sau dus, uscator de par, mini-frigider aprovizionat zilnic cu apa si sucuri, Tv cablu , telefon, ceas cu alarma , seif, fier de calcat si masa, patuturi pentru copii si pat suplimentar, internet wifi ( contra cost)

Facilitatile hotelului
Hotelul detine 11 restaurante internationale si 10 baruri pentru toate ocaziile, de la cinele romantice la frumoase mese in familie; 5 zone cu piscine si 10 whirlpooluri publice.Plaja si golful cu apa cristalina plus nisipul alb – sunt perfecte pentru copii dar si pentru a va trimite grijile la plimbare; discoteca, club la plaja, bar pe plaja, sezlonguri si servicii de prosoape la plaja si piscina, animatie, sala fitness, solar, spa, club copii, 2 terenuri de tenis, shuffleboard, mini golf, tir cu arcul. Servicii contra cost: Servicii spa ( salon de infrumusetare, masaje, tratamente), Rent-a car, sau scooter, Excursii : Tulum, Xel Ha, Chichen Itza , Teren de golf, Centru Business si de intalniri , Programe pentru nunti si luni de miere, Babysitting, Serviciu curatatorie, Schimb valutar, Telefoane , Scufundari ( inclus cu certificare & inchirieri).

Localizare
Este localizat la mai putin de o ora de Aeroportul International din Cancun, la 10 minute de binecunoscuta Playa del Carmen.