COMBO 4 STELE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

3 nopti cazare cu demipensiune in Hill View Room Hotel Kempinski Seychelles Resort - Mahe + 4 nopti cazare cu demipensiune in deluxe room HotelLe Duc de Praslin Hotel & Villas - Praslin Transfer avion cursa interna Air Seychelles Mahe-Praslin-Mahe Transferuri Private aeroport-hotel-aeroport

Localizare:
Hotel Kempinski Seychelles Resort 4* : oferă camere luxoase, cu balcon sau terasă, situate în exclusivista zonă sudică din Mahé, în districtul renumit Baie Lazare. Acest complex are piscină în aer liber și facilități de spaLe Duc de Praslin Hotel & Villas 4*: situat la doar 2 minute de mers pe jos de plaja cu nisip alb din Cote D'Or, Hotelul Le Duc de Praslin oferă grădină tropicală, piscină spa pentru terapie și 2 restaurante. Rezervația Naturală Vallée de Mai este la 4 km. Hotelul poate aranja servicii de închirieri auto și de biciclete. Activitățile din zonă includ snorkeling, pescuit și scufundări.

Facilitati:
Kempinski  Hotel Café Lazare serveşte micul dejun tip bufet și cine tematice tip bufet. Restaurantul L'Indochine oferă o selecție de preparate tradiționale. La Windsong Bar pot fi savurate cocteiluri și gustări, iar Planter’s Lounge and Bar oferă muzică live în fiecare seară. Piscina olimpică a complexului este un loc ideal pentru relaxare, iar pasionații de fitness au la dispoziție o sală de fitness modernă, lângă piscină. Oaspeții pot practica diverse activități, precum snorkelling şi caiac. Centrul spa are 6 săli de tratament.Facilitățile Hotelului Le Duc de Praslin includ piscină spa pentru terapie, deosebită, magazin de cadouri și bibliotecă. Masaje și tratamente de înfrumusețare pot fi aranjate la un cost suplimentar.Oaspeții pot lua masa la Restaurantul Café des arts, care se află lângă plajă și servește fructe de mare proaspete. Mâncăruri din bucătăria creolă și internațională pot fi savurate la Le Dauphine, restaurantul principal al hotelului. De asemenea, hotelul are bar care servește cocktail-uri și băuturi răcoritoare.

Facilitati camere:
Kempinski Seychelles Resort oferă camere spațioase, decorate elegant, cu mobilier modern de lemn. Toate unitățile de cazare au aer condiţionat, TV prin satelit, iPod docking station, minibar, facilități pentru prepararea de ceai/cafea şi balcon sau terasă privată.Camerele ,suitele și apartamentele Hotelului Le Duc de Praslin au decor elegant, aer condiționat, un TV cu ecran plat și facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Acestea oferă terasă sau balcon. De asemenea, apartamentele spațioase includ bucătărie.