COMBO 5 STELE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

3 nopti cazare cu mic dejun in Garden View Villa King Bed la Hotel Four Seasons Resort Seychelles - Mahe 4 nopti cazare cu mic dejun in Ocean View Pool Villa king la Hotel Raffles Seychelles - Praslin Transfer avion cursa interna Air Seychelles Mahe-Praslin-Mahe Transferuri Private aeroport-hotel-aeroport

Localizare:
Four Seasons Resort  Hotel Seychelles este situat la mai puțin de 5 metri de plajă, în satul Petite Anse din districtul Baie Lazare. Acesta are centru spa, centru de fitness, piscină și un pavilion pentru sporturi acvatice.Raffles Hotel este amplasat pe una dintre cele mai frumoase plaje din lume, Anse Lazio, Raffles Seychelles oferă vile de lux pe insula Praslin, fiind ușor accesibil printr-un zbor de 15 minute de la Aeroportul Internațional Mahe. Proprietatea are piscine mici şi adânci private şi 2 piscine infinite.

Facilitati hotel:
Restaurantul Kannel al Hotelului Four Seasons Seychelles oferă preparate din bucătăria internațională pentru prânz și mâncăruri din bucătăria asiatică și creolă pentru cină. Restaurantul Zez servește un mic dejun internațional cu specialități zilnice și opțiuni a la carte, precum și un meniu mediteranean modem pentru cină. În timpul zilei, barul Kannel oferă gustări ușoare, băuturi din fructe și cocktailuri, iar la Zez Lounge se pot savura vinuri și cocktailuri alături de sushi proaspăt și sashimi. Pentru distracţia copiilor, complexul oferă un program gratuit de divertisment. Sunt disponibile activități, cum ar fi snorkelling, windsurfing și pescuit, iar proprietatea poate ajuta cu organizarea de excursii cu elicopterul. Oaspeții pot beneficia de WiFi și de un centru de afaceri, cu acces la calculator. Aeroportul internaţional Seychelles se află la 23 de minute cu maşina de complex. Facilităţile hotelului Raffles disponibile includ un salon de înfrumuseţare, clubul pentru copii Sugar Palm, precum și 6 restaurante şi lounge-uri, printre care restaurantul Losean care serveşte mâncăruri mediteraneene proaspete, o terasă pe acoperiş şi un lounge cu narghilea. De asemenea, oaspeţii se pot bucura şi de o cină privată pe plajă. Centrul spa Raffles oferă zone de tratament private în aer liber, cu vedere la apele liniştite azurii ale oceanului albastru şi la peisajul tropical. Complexul este situat în apropiere de Rezervaţia Naturală Vallée de Mai, inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO. La 15 minute de mers cu feribotul se află Insula Curieuse, unde trăiesc 500 de ţestoase uriaşe, precum şi insula La Digue, renumită pentru plajele sale retrase şi locurile de scufundări şi snorkelling. 

Facilitati camere:
Toate vilele Hotelului  Four Seasons Resort Seychelles au aer condiționat, patio și piscină privată. De asemenea, vilele sunt echipate cu TV prin satelit, minibar şi facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea. Baia include duș, articole de toaletă gratuite, halate de baie și papuci.Vilele moderne ale Hotelului Raffles Seychelles au acces gratuit la internet WiFi şi balcon cu vedere la grădină, la ocean sau la zona înconjurătoare. Vilele sunt spaţioase şi includ aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar şi aparat de cafea Nespresso.