Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

LOCALIZARE

Brisas Del Caribe este situat la 2,9km de Cueva de Ambrosia si la aproximatriv 1,8km de Delfinario Varadero. Aeroportul International Juan Gualberto Gomez se afla la aproximativ 33,6km distanta.

FACILITATI

Acest hotel pune la dispozitie 5 restaurante si 8 baruri.
Hotelul ofera o piscina exterioara pentru adulti si o piscina exterioara pentru copii.
Acest hotel pune la dispozitie diverse activitati sportive si de relaxare cum ar fi: darts, tenis de masa, billiard., teren de tenis, sala de fitness complet echipata si un centru spa care ofera masaje corporale de relaxare.
Kids Clubul hotelului ofera un spatiu de joaca pentru copii, unde se vor desfasura activitati distractive si educative.

RESTAURANT

Acest hotel pune la dispozitie un restaurant cu servire tip bufet, 4 restaurante a la carte cu specific diferit si 8 baruri.Exista unitati de alimentatie cu specific local si international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.

CAMERE

Brisas Del Caribe ofera 444 de camere spatioase, cu design simplist si element traditionale. Toate camerele pun la dispozitie: balcon, aer conditionat, televizor, minibar, seif, telefon, uscator de par, canbina de dus sau cada. La acest hotel exista camera pentru persoanele cu dizabilitati.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Locatie