Melia International Varadero


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere



Descriere

Hotel Melia International este un complex modern de 5 stele All Inclusive cu 11 etaje, care dispune de plaja privata si facilitati pentru sporturi nautice. Este locatia perfecta atat pentru cei care doresc sa petreaca luna de miere cat si pentru familiile cu copii.

 

Localizare

Situat pe cea mai frumoasa portiune de plaja din Varadero la o distanta de numai 35 de km de Aeroportul International si aproape de principalele destinatii urbane si de vacanta, cum ar fi Havana, Cienfuegos si Cayo Santa Maria. 

Facilitati hotel

Hotelul ofera clientilor sai servicii si beneficii exclusive celor cazati, avand camerele si apartamentele The Level destinate Adult Only, o  gama larga de optiuni gastronomice internationale si locale disponibile in 12 restaurante, 6 snack-baruri, 15 baruri si 1 sweet corner. La ultimul etaj se afla un centru Wellness Yhi Spa cu o piscina infinita cu vedere la mare si plaja. Hotelul dispune de o zona spatioasa si dotata cu numeroase facilitati pentru copii si familii, un modern Centru de Conferinte, precum si locatii pentru evenimente si nunti. Langa hotel se afla clubul de noapte modern Continental Cabaret, un adevarat punct culminant al vietii de noapte din Varadero. 

Hotelul Melia Internacional Varadero ofera camere cu un design avangardist, dotate cu cea mai moderna tehnologie pentru a oferi confort total atat la etajele standard, cat si in zonele exclusive The Level si The Level Adults Only. Toate camerele au vedere la plaja, mare, gradina sau piscine. 

Web

https://www.melia.com/en/hotels/cuba/varadero/melia-internacional-varadero/index.htm