Kigwedeni Villas (Nungwi)


Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Room Service
Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
AC ( aer conditionat )
Parcare
Spalatorie - Curatatorie
Sporturi
Camera pentru bagaje
Exotic
Camere nefumatori

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Kigwedeni Villas se afla in Nungwi, in districtul de divertisment si aproape de plaja. Frumusetea naturala a zonei poate fi vazuta la Plaja Kendwa si Plaja Nungwi. Nungwi Natural Aquarium si Mnarani Natural Aquarium merita si ele vizitate. Petreceti ceva timp explorand activitatile din zona, inclusiv tururi de safari.

Facilitati camere

Oferind un peisaj insorit, aceasta vila este dotata cu terasa alaturata, o zona de luat masa si fiecare camera avand balcon. Dotate cu prosoape de baie, dus si prosoape, aceste camere cu aer conditionat sunt, de asemenea, mobilate cu frigider, sticlarie si fierbator electric. La Kigwedeni Villas, oaspetii pot folosi o baie privata cu cabina de dus si toate articolele de baie necesare.
Vila cu vedere la gradina
Aer conditionat Balcon Baie privata Vedere la gradina
Dimensiunea camerei 17 m²
Aceasta vila are pardoseala cu gresie/marmura, aer conditionat si balcon.
WiFi este disponibil in toate zonele si este gratuit.
 
Facilitati camera: terasa, plasa de tantari, balcon, frigider, camere comunicante disponibile, facilitati de calcat, fierbator electric, pardoseala din gresie/marmura, ventilator, suport de uscare pentru haine, priza langa pat, hartie igienica, baie privata, intreaga unitate situat la parter, masa, vedere la gradina, toaleta, dus, prosoape, fier de calcat, aer conditionat, aer conditionat in camera single pentru cazare, zona de luat masa, toaleta suplimentara, dezinfectant pentru maini, dulap sau dulap
Proprietatea ofera parcare privata gratuita.
Camera standard
Aer conditionat Baie privata TV
WiFi gratuit
Facilitati camere: birou, ventilator, frigider, dus, articole de toaleta, prosoape, dulap
 
Camera dubla standard
Aer conditionat Baie privata TV
WiFi gratuit
Paturi: pat dublu complet
Facilitati camere: birou, ventilator, frigider, dus, articole de toaleta, prosoape, dulap

 

Facilitati hotel

Situata intr-o cladire cu gradina si terasa, Kigwedeni Villas este o vila situata in Banda Kuu. Proprietatea ofera WiFi gratuit si parcare privata gratuita.
Toate unitatile de la vila au aer conditionat. Fiecare unitate are un patio cu vedere la gradina.
Un mic dejun continental este servit zilnic la proprietate. Exista un restaurant in incinta, care este specializat in mancaruri africane si internationale.
 

 

Localizare hotel

Stiuata convenabil in partea Nungwi din Zanzibar, aceasta proprietate va pune aproape de atractii si optiuni de luat masa interesante. Aceasta proprietate de 3 stele este plina de facilitati interne pentru a imbunatati calitatea si bucuria sederii dumneavoastra. La aceasta proprietate este disponibil un serviciu de inchiriere de biciclete, iar in apropiere se poate face ciclism. Orasul Zanzibar este la 49 km de Kigwedeni Villas, iar acvariul Nungwi Mnarani se afla la 12 minute de mers cu masina de proprietate. De asemenea, proprietatea ofera oaspetilor sai servicii de transfer de la/la aeroport.