The Residence Zanzibar


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

HOTEL EXCLUSIV DIRECT PE PLAJA DE VIS
Locatie: pe unul din cele mai frumoase sectoare de plaja a coastei de est, la cca.1 ora departare de Mahebourg si de aeroportul international.

Hotelul: elegant, decorat cu antichitati indiene si tesaturi alese, unde predomina culorile deschise si luminoase, se remarca prin serviciile de prima mana si o filozofie aparte: “spiritele bune” ale hotelului le citesc oaspetilor hotelului dorintele in ochi. Fie la piscina excelent amplasata (incl. sezlonguri, umbrele de soare, prosoape de plaja la bazin si plaja), unde se servesc si bauturi sau mici gustari, fie la barul confortabil sau in cele doua restaurante excelente cum ar fi: “The Plantation”, aflat direct pe plaja (cu specialitati de fructe de mare si bucatarie creola), sau restaurantul principal in aer liber “Dining Room”(demipensiune = bufet de mic dejun, seara meniu). Tot de hotel mai apartin buticuri si o frizerie.

Camerele: 135 de camere si 28 de suite, toate cu serviciu propriu de servire.
Garden View cca.54 mp: (41), toate camerele aranjate cu bun gust si prevazute cu detalii placute, oferind un spatiu combinat de locuire si odihna, acces larg la dulap, baie in marmura cu cada / dus, WC, uscator de par, halat de baie, aer conditionat, ventilator de tavan, seif, canal TV / radio / video, minibar, telefon, precum si balcon sau terasa.
Ocean View cca.56 mp: (54), sunt ceva mai mari si ofera o vedere mai frumoasa asupra Oceanului Indian.

Sporturi inclusive: schi nautic, surfing, mininavigatie, canoe, caiace, pescuit, scufundari, hidrobiciclete, barci transparente, yoga, 3 terenuri de tenis incl.echipamentul (cu proiectoare), gimnastica aerobica, voley, sala de fitness. Contra cost: pescuit in larg,
excursii cu catamaranul, scufundari (PADI), calarie in apropiere.

MORE INCLUSIVE
Clientii Dertour obtin la un sejur minim de 7 nopti, un pranz gratuit in restaurantul “The Plantation”.

TOP PENTRU COPII
-Miniclubul “The Planters”(3-12 ani)
-Deschis zilnic intre 9.30 – 22.00
-Diferite activitati de timp liber (unele contra cost), bazin separat pentru copii

DERTOUR SPECIAL
Honeymoon Special
Celor aflati in voiaj de nunta, le oferim o reducere de 100% din pretul de hotel al miresei (incl.mic dejun). Obligatoriu: suplimentul de demipensiune (66 Euro / mireasa / zi). La hotel primiti 1 candlelight dinner, 1 sticla de sampanie, 1 cos cu fructe, 1 geanta de stand, 1 pareo, 1 tricou si un set de carti postale, toate in camera. Rugam folositi cazarea DAMH (Ocean View). Sejur minim 7 nopti. Este valabil pana la 9 luni dupa nunta. Se poate combina cu avantajul rezervarii din timp.

Casatorie in paradis
Informatii amanuntite si preturi cu privire la pachetul de nunta The Residence, veti gasi la pag. 17-19.
Oferta pentru seniori, nunta de argint si nunta de aur:
La hotel, seniorii peste 65 de ani, cu un sejur minim de 5 nopti si calatorii, a caror zi aniversata cade in durata sejurului (minimum 7 zile), primesc: 1 candlelight dinner, 1 sticla de samoanie, 1 cos cu fructe, 1 geanta de strand, 1 pareo, 1 tricou si 1 set de carti postale. In caz de disponibilitati, puteti fi cazati la categoria imediat urmatoare. Precizati la rezervare.

BEAUTY & WELLNESS
Centru spa-/ wellness de 400 mp., sub conducerea firmei de cosmetice “La Prairie”, catalogat de catre “Vogue”, drept unul din primele 20 din lume.
-Baie de aburi, sauna, jacuzzi (incl.)
-Masaj, tratamente de infrumusetare (contra cost).