Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hunguest Hotel Sun Resort 4*

* de la 270€

Herceg-Novi, Muntenegru

Sejur 7 nopti in perioada: *
Unitate de cazare *
Tip masa
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Hunguest Hotel Sun Resort este situat într-un parc mic, pe promenada de pe malul mării din Herceg Novi. Acesta are o plajă proprie betonată şi o piscină în grădină, încălzită din luna mai până în luna octombrie. În zonele publice şi în cele 2 restaurante, Lovcen şi Jadranka, este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Camerele oferă aer condiţionat şi acces gratuit la internet. Hotelul oferă şezlonguri şi umbrele de soare gratuite, iar pe plajă sunt disponibile diverse sporturi nautice.

Oaspeţii au la dispoziţie un teren de tenis multifuncţional şi un centru de wellness, cu saună cu infraroşu, saună finlandeză, cadă cu hidromasaj, solar şi servicii de masaj.

Restaurantul Jadranka are o terasă cu vedere la mare şi serveşte preparate mediteraneene, mâncăruri internaţionale şi băuturi. Herceg Novi oferă diverse cluburi de noapte pe promenada de la malul mării, precum şi multe cafenele şi baruri frumoase.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
  • Tariful din tabel este calculat / tip de camera / apartament / sejur de 7 nopti si corespunde intervalelor de timp specificate. Tariful nu contine alte servicii decat cele specificate (*fiecare locatie are reguli speciale de rezervare si confirmare, de aceea oferta finala va fi personalizata si prelucrata offline, impreuna cu Dvs., de catre consultantii nostri de travel specializati, urmand a vi se comunica ceea ce este inclus in pretul afisat si ce alte cheltuieli veti mai avea la destinatie).
  • Tariful nu include taxe locale/de statiune, taxe de curatenie/garantii obligatorii, alte taxe si servicii suplimentare/ex. SKIPASS etc., care va vor fi comunicate de catre un consultant de travel specializat/destinatie, doar la cerere!
  • ACTIV EVENTURIA este o agentie de turism organizatoare (Licenta 700/22.01.2019) si va poate oferi pachete turistice personalizate si cu servicii complete la destinatie, astfel incat Dvs. sa va bucurati pe deplin de vacanta visata.
  • Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa ne contactati telefonic: 0772 271 745 - 0755 013 981 - 07744 70 70 46 sau pe e-mail: info@activtours.ro
  • NOTA: Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!