Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Categorie


Facilitati

Vezi mai mult

Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 5 hoteluri

2 Mai, Romania Vezi locatia pe harta

Vila 3M este situat─â la 850 m de plaja M─ârii Negre la 5 km de Vama Veche sau Mangalia Camerele dispun de dot─âri moderne care v─â asigur─â tot confortul de care ave╚Ťi nevoie atunci c├ónd sunte╚Ťi departe de cas─â Curtea vilei este amenajat─â cu sp

2 Mai, Romania
Vacante in Romania

CASA STAVROS este situat in centrul statiunii 2 Mai la o distanta de aproximativ 700 m de plaja Dispune de 50 camere 47 camere duble si 3 camere tripleDotari si serviciiComplex Casa Stavros are piscina si bar la piscinaLocatia ofera parcare privata i . . .

2 Mai, Romania

INFORMATII GENERALEPensiunea este situata in 2 Mai FACILITATI UNITATEPensiunea dispune de 3 camereDotari generale WI- FI gradina parcarea este la strada amenajata iluminata si supravegheata video DESCRIERE CAMEREDotari camere aer conditionat dulap TV . . .

2 Mai, Romania

Vila 3M este situatala 850 m de plaja Marii Negre la 5 km de Vama Veche sauMangalia Camerele dispun de dotarimoderne care va asiguratot confortul de care aveti nevoie atunci cand sunteti departe de casaCurtea vilei este amenajata cu spatiiverzi loc i . . .

2 Mai, Romania

Villa Mugur este situata in 2 Mai la mai putin de 1 km de Plaja 2 Mai si la 13 minute de mers pe jos de Plaja de nudisti si ofera WiFi gratuit si o gradinaVila dispune de 7 camere din care in 2 camere se poate adauga un pat suplimentarpat pliantPropr . . .