KIRMAN HOTELS ARYCANDA DE LUXE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere HOTEL KIRMAN ARYCANDA DE LUXE:
Hotelul Kirman Arycanda de Luxe a fost deschis in anul 2004 si renovat in anul 2017. Este construit pe o suprafata de 20.000 mp si dispune de 360 de camere.
Tip masa:
Ultra All Inclusive
Localizare HOTEL KIRMAN ARYCANDA DE LUXE:
Hotelul este situat la 25 km de centrul orasului Side, la 33 km de orasul Alanya, la 90 km de aeroportul Antalya si la 76 km fata de aeroportul Gazipasa din Alanya.
Plaja:
Plaja privata a hotelului este cu nisip si pietris, are o lungime de 200 m si este premiata Blue Flag. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.
Dotari camere:
Camerele hotelului sunt dotate cu: balcon, baie cu cada, uscator de par, telefon, TV LCD, seif (contra cost), mini bar (apa si bauturi racoritoare), internet wi-fi, aer conditionat centralizat.
Facilitati generale HOTEL KIRMAN ARYCANDA DE LUXE:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 4 restaurante a la carte (mediteranean, asiatic, mexican, turcesc), baruri, piscina exterioara, piscina interioara, piscina pentru copii, 3 tobogane, programe de animatie, muzica live, aerobic, zumba, darts, tenis de masa, teren de tenis, voley pe plaja, teren de basket, sala de fitness, baie turceasca, sauna.
Servicii cu plata: seif, doctor, babysitter, servicii de curatatorie si spalatorie, sporturi nautice, narghilea, centru comercial, bowling, fotbal de masa, biliard, internet cafe, playstation, room service, masaj si alte tratamente in centrul Spa, unele facilitati din zona Spa si welness, sucurile fresh la micul dejun.
Facilitati copii HOTEL KIRMAN ARYCANDA DE LUXE:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: club pentru copii pentru diferite categorii de varsta (4-12 ani si 13-18 ani), loc de joaca, piscina exterioara, mini disco.
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; gratuit o singura rezervare pe sejur de minim 7 nopti;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: www.kirmanhotels.com