Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere hotel
Situat in zona centrala, la 150 m de plaja. Hotelul Dobrudja este cel mai inalt hotel din statiune (17 etaje) si este fara indoiala unul dintre simbolurile litoralului bulgaresc.
Camere hotel
Camerele si apartamentele sunt mobilate confortabil, dispun de TV si televiziune prin cablu, baie cu cada, minibar, telefon. O parte din camere au balcoane sau aer conditionat.
Facilitati hotel
Restaurant principal, estaurant panoramic Ciel Bleu, cafe-bar Panorama, lobby bar, internet cafe, centru SPA medical, sala de fitness, piscina interioara si exterioara cu sectiune pentru copii, magazine, centru de prim ajutor, seif (contra cost), minibar (contra cost), garaj subteran (contra cost), servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar. Albena este singura statiune din Bulgaria care dispune de un centru de hemodializa - parte a centrului de balneologie Medica Albena. Posibilitatea practicarii turismului de congrese face din hotel un loc preferat pentru desfasurarea multor evenimente interesante. Locatia sa centrala in complex este inca una dintre facilitatile atragatoare pentru toti oaspetii. Hotelul este dotat cu centru de congrese, 2 sali de conferinta de 250 si respectiv 30 locuri. - Sala Atlantic dispune de 250 de locuri cu diferite posibilitati de amenajare, sonorizare, cabine de interpretare simultana in 5 limbi, ecran mare, aer conditionat, fara lumina de zi, 2 intrari. - Sala Pacific - sala de consiliu cu 30 de locuri organizate in jurul unei mese ovale stationara, cabine de interpretarea simultana in 2 limbi, sonorizare, aer conditionat, 2 intrari, ecran - Sala Rosie - 110 locuri, cu diferite posibilitati de amenajare.
Descrere masa
All Inclusive


Hotelul Dobrudja nu are pentru sezonul 2020 sezlonguri si umbrela la plaja gratuite (sunt contra cost)

Locatie