Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sf Nicolae

   Str Ulita Popii 1002a, Sat Alunis 107015, Alunis Vezi locatia pe harta


Descriere

Amplasare: in satul Alunis, langa primaria comunei, la mai putin de 40 de minute de mers cu masina de Ploiesti.

Facilitati pensiune: constructie noua, dispune de 7 camere, restaurant pensiune cu mancare traditionala, living cu semineu, gradina, curte generoasa, loc de joaca pentru copii, terasa, foisor si gratar-barbeque, telefon/fax, tv, cablu, Wi-Fi.

Facilitati camere: tv, baie proprie cu dus si toaleta, incalzire centrala, Wi-Fi. Unele camere nu au balcon. Unele camere au acces la mansarda unde este amenajat un loc special de dormit pentru 2 copii.

Descriere camere:
tv, baie proprie cu dus si toaleta, incalzire centrala, Wi-Fi. Unele camere nu au balcon. Unele camere au acces la mansarda unde este amenajat un loc special de dormit pentru 2 copii.

Descriere facilitati:
constructie noua, dispune de 7 camere, restaurant pensiune cu mancare traditionala, living cu semineu, gradina, curte generoasa, loc de joaca pentru copii, terasa, foisor si gratar-barbeque, telefon/fax, tv, cablu, Wi-Fi.

Servicii masa:
se acorda in restaurantul propriu. Toate preparatele sunt facute din ingrediente eco, fara E-uri sau chimicale, totul este preparat din ingrediente locale.

Facilitati copii:
copiii 0-6.99 ani au cazare gratuita, iar copiii peste 7 ani au reducere 50% la cazare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Facilitati

Terrace
TV in room
Bathroom
Shower
Private bathroom
Cable/Satellite TV
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Garden
Children playground
Rent a bike service
Breakfast area

Locatie