RIXOS DOWNTOWN


Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Room service
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
Asistenta medicala
AC ( aer conditionat )

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere HOTEL RIXOS DOWNTOWN:
Hotelul RIXOS DOWNTOWN a fost deschis in anul 2011. Construit pe o suprafata totala de 42.462 mp, hotelul dispune de 360 de camere (80% din camere au vedere la mare) repartizate intr-un corp central de 9 etaje.
Tip masa:
Mic dejun
Localizare HOTEL RIXOS DOWNTOWN:
Hotelul RIXOS DOWNTOWN ANTALYA este situat la 18 km de aeroport, la 1 km de centrul orasului Antalya si la 300 m de plaja publica Konyaalti Beach situata in apropierea hotelului.
Plaja:
Hotelul ofera un serviciu de shuttle bus pana la plaja intre orele 09:00 - 18:30. Plaja este cu pietricele. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele de plaja sunt gratuite.
Dotari camere:
Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, TV LCD, telefon, Wi-Fi (gratuit), seif (in camera, gratuit), uscator de par, pardoseala - mocheta, balcon sau terasa.
Camerele hotelului sunt repartizate astfel: 75 camere standard (suprafata de 32 mp) cu un pat matrimonial sau 2 paturi separate; 259 camere deluxe cu vedere la mare (suprafata de 32 mp) cu un pat matrimonial sau 2 paturi separate, zona de relaxare in camera si balcon; 6 camere junior suite (suprafata de 48 mp) cu un pat matrimonial sau 2 paturi separate, zona de relaxare in camera si balcon, cu vedere la mare sau munte; 10 camere deluxe terrace (suprafata de 46 mp) cu pat matrimonial, zona de relaxare in camera si terasa (suprafata de 20 mp), cu vedere la mare sau munte; 6 camere family terrace (suprafata de 64 mp) cu un pat matrimonial sau 2 paturi separate, zona de relaxare in camera si balcon, cu vedere la mare sau munte; 2 camere deluxe suite (suprafata de 80 mp) cu pat matrimonial, zona de relaxare in camera si balcon, cu vedere la mare; 2 camere king suite (suprafata de 128 mp) 2 dormitoare cu pat matrimonial, 2 bai (baia principala are jacuzzi), zona de relaxare in camera si balcon, cu vedere la mare.
Facilitati generale HOTEL RIXOS DOWNTOWN:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, restaurante A la carte (cu rezervare, contra cost), meniuri dietetice, meniuri vegetariene, piscina exterioara (incalzita iarna), piscina exterioara si piscina interioara pentru copii, 8 baruri, centru Wellness, fitness, hammam, sauna, 2 terenuri de tenis, mini club - Rixy Club, darts, tenis de masa, badminton, boccia, sah, parcare, 17 sali de conferinta (pentru 40-700 pers).
Servicii cu plata: mini bar in camera, cigar lounge, spalatorie, doctor, masaj, tratamente cosmetice, aerobic, cursuri de step, vitamin bar, echipamente pentru tenis, nocturna teren de tenis, lectii de tenis, coafor, magazine, farmacie.
Facilitati copii HOTEL RIXOS DOWNTOWN:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: piscina pentru copii, mini club.
Alte informatii:
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: www.rixos.com