Ramada Plaza


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Ramada Plaza este un hotel de 5 stele situat pe malul mării în Antalya, la doar 700 de metri de istoricul oraş Kaleiçi. Reşedinţa oferă un centru spa cu piscină şi camere cu privelişti spre mare sau spre munte.Facilitati camere
Hotelul detine 223 camere cu vedere la munte sau cu vedere la mare. Toate camerele de la Hotelul Ramada Plaza Antalya sunt luminoase şi au aer condiţionat şi balcon privat. De asemenea, fiecare cameră are TV LCD cu programe prin satelit şi birou. Camere De luxe :single, double si triple si au internet de mare viteza, fier de calcat, room service, tv, seif digital, telefon, minibar, balcon, detector de fum, aer conditionat, dus si cada, halat de baie si papuci, uscator de par. Camere Executive Rooms: internet de mare viteza, ziare zilnice, fier de calcat, room service 24 h, lcd tv, seif digital, seif, minibar, balcon, sistem detectare fum, aer conditionat, dus/cada , halat de baie si papuci, uscator de par. Camere Executive Suites: internet de mare viteza, ziare zilnice, fier de calcat, room service- 24 ore, lcd tv, seif digital, seif, minibar, balcon, sistem detectare fum, aer conditionat, dus/cada , halat de baie si papuci, uscator de par. Suites : internet de mare viteza, ziare zilnice, fier de calcat, room service- 24 ore, lcd tv, seif digital, seif, minibar, balcon, sistem detectare fum, aer conditionat, dus/cada , halat de baie si papuci, uscator de par. Cliff Top VIP Suite : 3 dormitoare, 1 living, bucatarie, jacuzzi, camera fitness, camera aburi, sauna, masaj privat si 3 terase.Clientii Top Vip Suite pot beneficia de Executive Club Lounge. Camerele detin: internet de mare viteza, masaj zilnic cuplurilor( fara plata), ziare zilnice, fier de calcat, room service- 24 ore, lcd tv, seif digital, seif, minibar, balcon, sistem detectare fum, aer conditionat, dus/cada , halat de baie si papuci, uscator de par.

Facilitati hotel
Un restaurant italian, un restaurant turcesc, Indigo Pub, bar, Room Service, Babysitting/Servicii pentru copii, Spalatorie, Curatatorie chimica, Salon de frumusete, Facilitati camera VIP, Mic dejun in camera, Serviciu de calcat imbracaminte, Magazin de suveniruri/cadouri, Inchirieri biciclete, Lustruire pantofi, Inchirieri auto, Birou de turism, Fax/Copiator, Serviciu de concierge, Serviciu de transfer (contra cost). Parcarea este disponibilă gratuit în incintă.

Facilitati pentru copii
Club copii(4-12 ani) , Camera de jocuri, Spa & Centru de wellness, live music, Sali de conferinta si petreceri, Centru de afaceri, Club de noapte/DJ.

Sport si agrement
Sauna, Sala de fitness, Masaj, Biliard, Darts, Jacuzzi, Baie turceasca/Baie de aburi, Hamam, Piscina interioara, Piscina in aer liber, Piscina interioara . City Clubul SPA extins oferă o gamă completă de tratamente de spa şi de wellness. Clubul include şi o sală de fitness bine echipată şi o saună. Oaspeţii Hotelului Ramada Plaza pot să se relaxeze cu o baie turcească sau să îşi programeze un masaj terapeutic. Cele 3 restaurante diferite servesc o combinaţie de specialităţi italiene, Tex-Mex şi din fructe de mare. Hotelul oferă zilnic bufete de mic dejun, prânz şi cină, cu divertisment de seară săptămânal.

Localizare
Ramada Plaza este un hotel de 5 stele situat pe malul mării în Antalya, la doar 700 de metri de istoricul oraş Kaleiçi. Reşedinţa oferă un centru spa cu piscină şi camere cu privelişti spre mare sau spre munte. Hotelul Ramada Plaza Antalya se găseşte la mai puţin de 800 metri de Muzeul Antalya şi de Minaretul Kesik. Aeroportul din Antalya se află la mai puţin de 10 km.