Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 5 hoteluri

Arefu, Romania Vezi locatia pe harta

Cabana Capra este situata in comuna Arefu din judetul Arges la 75 km de Curtea de Arges pe DN7c la km 108 Facilitati hotel restaurant capacitate 60 de locuri terasa sala de conferinte biliard tenis de masa loc de joaca pentru copii in exterior par . . .

Arefu, Romania Vezi locatia pe harta

Cabana Cumpana este situata pe malul stang al Lacului Vidraru in comuna Arefu judetul Arges Facilitati hotel restaurant 80 de locuri terasa bar parcare exterioara internet wireless gratuit loc de joaca pentru copii- exterior teren de fotbal foc de . . .

Arefu, Romania

Complexul turistic este situate in localitatea Capataneni ozona montana linistita de munte pe ambele parti ale Transfagarasanului DN 7Cla 1 km de cetatea construita de Vlad Tepes cel mai temut domnitor al TariiRomanesti cunoscut sub numele de Dracula . . .

Arefu, Romania

Complexul turistic Valea cu Pesti prin amplasamentul sau de exceptie face ca turistii sa beneficiaze de o priveliste minunata a Lacului Vidraru si a Muntilor FagarasComplexul turistic Valea cu Pesti prin amplasamentul sau de exceptie turistii benefi . . .

Arefu, Romania

Pensiunea Dracula Spa se afla in Capataneni pe drumul national 7C Transfagarasan la 1 km de Poenari si la 6 km de barajul si lacul Vidraru Complexul are 2 cladiri diferite centru spa si restaurant a la carte care serveste mancaruri traditionale roma . . .