Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 5 hoteluri

Arefu, Romania Vezi locatia pe harta

INFORMATII GENERALECabana Cumpana este situata pe malul stang al Lacului Vidraru in comuna Arefu din judetul Arges la o altitudine de 860 m cu o larga perspectiva asupra lacului Vidraru si a muntilor FagarasFACILITATI UNITATEHotelul dispune de parcar . . .

Arefu, Romania Vezi locatia pe harta

INFORMATII GENERALEHotel Paraul Capra este situat la numai 9 km de lacul glaciar Balea si 50 m de DN 7C TransfagarasanFACILITATI UNITATEHotelul dispune de parcare restaurant terasa loc de joaca pentru copii in exterior biliard tenis de masa internet . . .

Arefu, Romania Vezi locatia pe harta

INFORMATII GENERALEHotel Posada Vidraru este situat pe Transfagarasan la doar 200 m de Barajul VidraruFACILITATI UNITATEHotelul dispune de parcare restaurant centru SPA piscina sauna loc de joaca pentru copii internet Wi-FI biliard darts si posibilia . . .

Arefu, Romania Vezi locatia pe harta

Check-in-ul se face intre orele 1600-1900 dupa ora 1900 trebuie comunicata receptiei ora de sosire la tel 0755300003In zona nu exista semnal pe reteaua telefonica TELEKOMDIGIINFORMATII GENERALEHotel Valea cu Pesti este situat pe Transfagarasan in apr . . .

Arefu, Romania

Pensiunea Dracula Spa se afla in Capataneni pe drumul national 7C Transfagarasan la 1 km de Poenari si la 6 km de barajul si lacul Vidraru Complexul are 2 cladiri diferite centru spa si restaurant a la carte care serveste mancaruri traditionale roma . . .