Four Seasons


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere



Four Seasons (inaugurat in 2005) este situat la confluenta dintre judetele Bihor si Alba in satul de vacanta Vartop, la 500 m distanta de partia de schi de la Arieseni, intr-un cadru natural si o priveliste inconjuratoare splendida. Hotelul dispune de 20 de camere duble si 4 apartamente.
Arhitectura este una originala, accesul spre spatiile de cazare facandu-se pe o scara interioara in spirala.Hotelul dispune de o capacitate de cazare de 75 de locuri in 26 de camere (4 camere duble, 8 camere triple, 8 junior suite, 2 suite si 4 apartamente). Fiecare spatiu de cazare dispune de baie proprie, televiziune prin cablu, internet wireless, frigider si terasa.
Restaurantul de la parter si barul din incinta hotelului reprezinta locuri perfecte pentru servirea mesei sau a unei bauturi rafinate in compania celor apropiati. Meniul cuprinde o gama diversa de preparate din bucataria traditionala.
De asemenea, oaspetii au la dispozitie o sala de conferinte moderna cu o capacitate de 50 de locuri, dotata corespunzator.
La etajul IV este amenajata o sala moderna de conferinte de 50 de locuri, dotata cu echipament necesar(flipchart, proiector, ecran proiectie).
In circuit inchis, turistilor cazati la hotelul nostru le oferim acces nelimitat la piscina, sauna, jacuzii, billiard