HOTEL AZUGA SKI - BIKE RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul este situat in apropierea partiei de schi Sorica.
Hotel AZUGA SKI & BIKE RESORT este locatia ideala atat pentru turistii dornici sa se relaxeze cat si pentru oamenii de afaceri. Hotel AZUGA SKI & BIKE RESORT vine in intampinarea nevoii dumneavoastra de distractie sau relaxare punandu-va la dispozitie numeroase facilitati, unde va puteti petrece timpul impreuna cu familia sau prietenii. Fie ca este vorba despre hotel, restaurant, sau complex de distractii (bowling, billiard, tenis de masă), telegondolă, centru de inchirieri articole sportive sau snack-bar, Azuga Ski & Bike Resort este locatia ideala, oferind cele mai bune si diversificate servicii din statiune.
Descriere camere:
Dotari camere: TV, minibar, baie cu cada, balcon, internet, uscator de par, telefon. Număr total camere: 27 Duble: 26 - dintre care 20 de camere cu doua paturi si 6 camere cu pat dublu. Apartamente: 1 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Descriere facilitati:
Restaurant -AZUGA SKI & BIKE RESORT - 90 locuri, restaurant Rustic- 40 locuri, parcare proprie -supravegheata video, internet, pastrare obiecte de valoare, camera de bagaje, centru de inchirieri echipamente sportive, magazin articole sportive. Hotelul detine si o baza de relaxare ce-i ispiteste pe toti cei care ii trec pragul compusa din: sauna, sala de fitness, teren de sport cu nocturna, complex de distractii.
Locatie:
AZUGA SKI & BIKE RESORT vine in intampinarea nevoii dumneavoastra de distractie sau relaxare punandu-va la dispozitie numeroase facilitati, unde va puteti petrece timpul impreuna cu familia sau prietenii. Fie ca este vorba despre hotel, restaurant, sau complex de distractii (bowling, billiard, tenis de masă), telegondolă, centru de inchirieri articole sportive sau snack-bar, Azuga Ski & Bike Resort este locatia ideala, oferind cele mai bune si diversificate servicii din statiune. Posibilitatea de a inchiria biciclete
Indicatii auto:
Complexul turistic AZUGA SKI & BIKE RESORT se afla la baza partiei Sorica, la 2 km de DN1. Situat la numai 5 km de Busteni si la 35 km de Brasov,
Politici:
MASURI DE SIGURANTA PENTRU EVITAREA RASPANDIRII VIRUSULUI COVID-19 1. Toti angajatii au fost informati in detaliu cu privire la masurile esentiale de pregatire si prevenire, primesc instructiuni si protocoale de operare imbunatatite in permanenta. 2. La redeschidere vom efectua dezinfectia tututor spatiilor comune si spatiilor destinate cazarii cu o firma autorizata, atat pentru siguranta turistilor cat si pentru siguranta noastra. 3. Am intensificat igienizarea camerelor pentru oaspeti (mobilier, usi, clante, manere, lenjerie, etc) utilizand de asemenea dezinfectanti profesionali. Acordam o atentie deosebita curateniei care se efectueaza in camere inainte de sosirea fiecarui nou oaspete. 4. Am montat dozatoare cu dezinfectant pentru maini la receptie, pe fiecare etaj langa lift, la intrarea in restaurant, in toaletele din spatiile comune. 5. Am marit frecventa de curatare a spatiilor comune, procedura se efectueaza la un interval de 60-120 minute, suprafetele fiind dezinfectate cu produse profesionale (inclusiv holuri, lifturi, manere de usi, receptia si salile de conferinte/intalniri, toalete publice, etc). 6. Vom continua sa ajustam serviciile de alimentatie in conformitate cu recomandarile autoritatilor locale privind siguranta alimentara. Spatiul de servire la mese ne permite o organizare conform cerintelor de distantare sociala, atat in restaurant cat si in foisor si terasa. 7. Sala de conferinte se va putea folosi pentru maxim 20 de persoane, respectand cerintele de distantare sociala. 8. Evaluam zilnic starea de sanatate a angajatilor si vom lua imediat masurile necesare, la primele semne de imbolnavire. Am pus la dispozitia intregului personal termometre pentru a se verifica temperatura la inceperea si terminarea programului de lucru, aceasta fiind notata intr-un registru de monitorizare. 9. Tot personalul isi desfasoara activitatea cu echipamente de protectie (masti, viziere, manusi). 10. Tinem in permanenta legatura cu autoritatile locale de sanatate publica: Directia de Sanatate Publica si Directia Sanitar-Veterinara.
Servicii masa:
Se acorda in unitatea restaurant AZUGA SKI & BIKE RESORT categoria 3 stele, in sistem a la carte. Amplasat la parterul hotelului, restaurantul Azuga Ski & Bike Resort are o capacitate de 90 locuri si 30 de locuri in foisor, iar prin serviciile impecabile si diversitatea preparatelor oferite, este in masura sa satisfaca cele mai rafinate gusturi. In cadrul complexului se organizeaza diverse evenimente, mese festive, petreceri private, nunti, botezuri, foc de tabara cu barbeque, team-building-uri, conferinte.
Facilitati evenimente:
Sala de conferinta cu o capacitate de 40 de locuri fiind dotata corespunzator cu videoproiector, retroproiector, ecran proiectie, sonorizare, flipchart, internet

Locatie