Flora Alpina

   Str Florilor Nr52, Azuga, Jud Prahova 105100, Azuga Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Pensiunea Flora Alpina este situata la 1110 m altitudine, in imediata apropriere a partiilor de schi si a mijloacelor de transport pe cablu.

Facilitati hotel: restaurant (capacitate de 60 locuri), centru wellness (sauna / hidromasaj), darts/ tenis de masa, loc de joaca pentru copii / interior si exterior, sala de conferinte, foisor, gratar, parcare gratuita.

Facilitati camere: TV LCD, cablu TV (minim 45 programe), minibar, internet wireless, radio-ceas-desteptator, grup sanitar propriu, uscator de par si seif, reglarea temperaturii prin termostat.

Servicii masa

Facilitati copii

Descriere camere:
TV LCD, cablu TV (minim 45 programe), minibar, internet wireless, radio-ceas-desteptator, grup sanitar propriu, uscator de par si seif, reglarea temperaturii prin termostat.

Descriere facilitati:
restaurant (capacitate de 60 locuri), centru wellness (sauna / hidromasaj), darts/ tenis de masa, loc de joaca pentru copii / interior si exterior, sala de conferinte, foisor, gratar, parcare gratuita.

Locatie:
Pensiunea Flora Alpina este situata la 1110 m altitudine, in imediata apropriere a partiilor de schi si a mijloacelor de transport pe cablu.

Facilitati

Restaurant
TV in room
Bathroom
Safety deposit box in room
Air conditioning
Minibar
Hairdryer
Sauna
Jacuzzi
Private bathroom
Conference room
Cable/Satellite TV
Free wireless internet
Free parking
Balcony
Reception desk
Heating
Children playground
Newspaper

Locatie