Flora Alpina

   Str Florilor Nr52, Azuga, Jud Prahova 105100, Azuga Vezi locatia pe harta


Facilitati

Restaurant
TV in room
Bathroom
Safety deposit box in room
Air conditioning
Minibar
Hairdryer
Sauna
Jacuzzi
Private bathroom
Conference room
Cable/Satellite TV
Free wireless internet
Free parking
Balcony
Reception desk
Heating
Children playground
Newspaper

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Pensiunea Flora Alpina este situata la 1110 m altitudine, in imediata apropriere a partiilor de schi si a mijloacelor de transport pe cablu.

Facilitati hotel: restaurant (capacitate de 60 locuri), centru wellness (sauna / hidromasaj), darts/ tenis de masa, loc de joaca pentru copii / interior si exterior, sala de conferinte, foisor, gratar, parcare gratuita.

Facilitati camere: TV LCD, cablu TV (minim 45 programe), minibar, internet wireless, radio-ceas-desteptator, grup sanitar propriu, uscator de par si seif, reglarea temperaturii prin termostat.

Servicii masa

Facilitati copii

Descriere camere:
TV LCD, cablu TV (minim 45 programe), minibar, internet wireless, radio-ceas-desteptator, grup sanitar propriu, uscator de par si seif, reglarea temperaturii prin termostat.

Descriere facilitati:
restaurant (capacitate de 60 locuri), centru wellness (sauna / hidromasaj), darts/ tenis de masa, loc de joaca pentru copii / interior si exterior, sala de conferinte, foisor, gratar, parcare gratuita.

Locatie:
Pensiunea Flora Alpina este situata la 1110 m altitudine, in imediata apropriere a partiilor de schi si a mijloacelor de transport pe cablu.

Locatie