Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 8 hoteluri

Baia Sprie, Romania

ComplexulTurist Suior Baza ofera camere moderne in cladiri hoteliere din Iza Mara sauIgni un teren de sport i un teren de paintball Staiunea de schi are un domeniuschiabil care insumeaza 36 km de partiiToatecamerele au sistem de incalzire i baie priv . . .

Baia Sprie, Romania Vezi locatia pe harta

CONTACTNumar telefon 02622620800262261485Adresa email contactsuiorroComplex Turistic Suior este situat in judetul Maramures la 18 km de Baia Mare Accesul spre complex se face pe DN 18 pe traseul Baia Mare - Baia Sprie - Sighetu Marmatiei Locatia este . . .

Baia Sprie, Romania Vezi locatia pe harta

CONTACTNumar telefon 02622620800262261485Adresa email contactsuiorroComplex Turistic Suior 3 este situat in judetul Maramures la 18 km de Baia Mare Accesul spre complex se face pe DN 18 pe traseul Baia Mare - Baia Sprie - Sighetu Marmatiei Locatia es . . .

Baia Sprie, Romania

Situata la poalele Muntilor Gutai in zona veche a Baii Sprii Casa Olarului ofera cazare in camere decorate rustic fiecare camera avand baia proprie La parterul casei este amenajat o camera care pastraza specificul casei taranesti In total sunt 16 l . . .

Baia Sprie, Romania Vezi locatia pe harta

Complexul Turist Suior Baza ofera camere moderne in cladiri hoteliere din Iza Mara sau Ignis un teren de sport si un teren de paintball Toate camerele au sistem de incalzire si baie privata cu dus si uscator de par precum si TV prin satelitComplexul . . .

Baia Sprie, Romania

'Pensiunea Verde' se afla in orasul Baia Sprie judetul Maramures la doar 10 km de Baia Mare la poalele muntilor Gutai Este apreciata de cei care doresc un loc retras si linistit dar in acelasi timp aproape de centrul orasului Baia Sprie Intr-o oaza . . .

Baia Sprie, Romania

Intr-o oaza de verdeata si un peisaj de poveste avand camerele spatioase cu vedere spre munte si gradini imprejurimile inca salbatice si destinatiile turistice din apropiere sunt cateva dintre motivele pentru care turistii sunt binevenitiToate came . . .