Pensiunea Verde


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere



Intr-o oaza de verdeata si un peisaj de poveste, avand camerele spatioase cu vedere spre munte si gradini , imprejurimile inca salbatice si destinatiile turistice din apropiere sunt cateva dintre motivele pentru care turistii sunt bineveniti.Toate camerele de la Pensiunea Verde au TV prin cablu, frigider si zona de relaxare. De asemenea, camerele au baie privata si vedere la peisajul rural.
Pensiunea va pune la dispozitie urmatoarele servicii : internet wifi, tv,room service, parcare,ghidare turistica, drumetii si excursii, aer conditionat, transfer aeroport-gara, cursuri initiere schi, circuit prin Maramures, gradina pentru relaxare , hamac si sezlonguri pentru plaja,ciubar cu apa incalzita,sauna finlandeza.
Centrul orasului Baia Mare este la doar 10 minute de mers cu masina de Pensiunea Verde. Cea mai apropiata statie de autobuz se afla la o plimbare de 5 minute. Partia de schi Suior este la 4 km de pensiune, iar partiile din Cavnic sunt la 15 km. In apropiere pot fi vizitate diferite biserici din lemn.