Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

INFORMATII GENERALE:
Hotel Aqua ofera turistilor un centru SPA cu piscina interioara, sauna, servici de masaj, bilete cu reducere la Aqua Park President. Nu uita sa fii fericit este motto-ul unitatii.
DESCRIERE UNITATE DE CAZARE:

Centrul SPA ofera proceduri de Detoxifiere, masaj de relaxare, reflexogen, anticelulitic, tonifiant, salina, piscina interioara cu cascada si jacuzzi, dusuri emotionale aromate, ploaie tropicala si ceata rece, cromoterapie, sauna umeda si uscata. Nou! statie de incarcare masini electrice.
Parcare gratuita.


DESCRIERE CAMERE:

Camere duble: camerele cu design modern, cu terasa, curate, baie cu dus si bideu, aer conditionat, internet wireless, tv smart, cablu, pat dublu, in care se poate pune un pat suplimentar, mic dejun, acces la piscina, spa, saune, salina, fitness, acces cu ascensor.
Apartamentele sunt dotate cu living si dormitor, are dus, bideu, uscator de par, internet, telefon, tv smart, cablu, aer conditionat, mic dejun inclus,acces la piscina, spa, saune, salina, fitness, acces la ascensor.


FACILITATI EVENIMENTE: Sala multifunctionala pentru conferinte, seminarii, traininguri de 40 locuri cu aer conditionat, flippchart, videoproiector, conexiune internet.

    La receptie se achita taxa de statiune.



    Locatie