Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Aqua President este situat la iesirea din statiunea Baile Felix. Cazare in cadrul Aqua Park-ului, cu acces nelimitat la zona de bazine. Cele 15 camere duble si 4 aparatemente. Micul dejun se serveste la restaurantul hotelului President, aflat in imediata vecinatate. Parcarea este gratuita. Aqua President dispune de doua zone distincte, un centru de distractii cu diferite jocuri sportive sau mecanice si o zona cu bazine. Accesul intre cele doua zone se face printr-o pasarela inchisa. Zona de bazine cuprinde: tobogan interior si exterior, 13 bazine interioare si 2 bazine exterioare, zona amenajata pentru copii, grota mediteraneana, sauna turceasca, sauna finlandeza, dus emotional, pool bar si masaj. Zona de jocuri cuprinde: restaurant, terasa, bowling, biliard, snooker, squash, darts, mini fotbal, ice hockey, tenis de masa si jocuri mecanice. Facilitati camere: aer conditionat, minibar, TV LCD, baie cu dus.
Descriere camere:
aer conditionat, minibar, TV LCD, baie cu dus.
Descriere facilitati:
Cazare in cadrul Aqua Park-ului, cu acces nelimitat la zona de bazine. Cele 15 camere duble si 4 aparatemente. Micul dejun se serveste la restaurantul hotelului President, aflat in imediata vecinatate. Parcarea este gratuita. Aqua President dispune de doua zone distincte, un centru de distractii cu diferite jocuri sportive sau mecanice si o zona cu bazine. Accesul intre cele doua zone se face printr-o pasarela inchisa. Zona de bazine cuprinde: tobogan interior si exterior, 13 bazine interioare si 2 bazine exterioare, zona amenajata pentru copii, grota mediteraneana, sauna turceasca, sauna finlandeza, dus emotional, pool bar si masaj. Zona de jocuri cuprinde: restaurant, terasa, bowling, biliard, snooker, squash, darts, mini fotbal, ice hockey, tenis de masa si jocuri mecanice.
Locatie:
hotelul Aqua President este situat la iesirea din statiunea Baile Felix.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
TV in camera
Baie in camera
Aer conditionat/ventiloconvector
Minibar
Dus in camera
Sauna
Piscina acoperita
Piscina in aer liber
Aquapark
Baie proprie
Spa
Televiziune prin cablu/satelit
Internet wireless gratuit
Parcare gratuita
Zona receptie
Loc de joaca pentru copii

Locatie