Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

MENIU OFERTE: Sejururi de minim 2 nopti fara tratament, sejururi de minim 5 nopti cu tratament inclus.




INFORMATII GENERALE:
Hotelul International este conceput ca un centru modern de cura balneara, relaxare si conferinte.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE: Hotel International este renumit pentru piscinele exterioare generoase, baza de tratament performanta si centrul de conferinte de mare capacitate cu cele doua sali de 200 locuri si de 120 locuri.

DESCRIERE FACILITATI: Tratament: balneoterapie (bai cu apa termala in vane si bazine); hidroterapie (dus si masaj subacval, hidromasaj Caracalla, dusuri speciale: Vichy, Cyklonik, Jacuzzi); electroterapie (bai galvanice, bai Stanger, diadinamice, ultrasunete, TENS, curenti interferentiali, unde scurte, magnetoterapie); inhalatii cu apa termala si medicamente; impachetari si bai cu namol; masoterapie (masaj medicinal si limfatic, masaj de relaxare).

Curele balneare propuse in cadrul bazei de tratament se adreseaza urmatoarelor afectiuni:
afectiuni reumatice degenerative (spondiloza, coxartorze, gonartroze, poliatroze)
afectiuni reumatice inflamatorii (spondilita anchilozanta, poliartrita reumatoida)
afectiuni reumatice abarticulare (periartrita scapulo-humerala, tendinite, bursite)
afectiuni posttraumatice, afectiuni neurologice (discopatii, hernia de disc, pareze, paralizii). Hotelul este dotat cu lifturi. Sezlongurile sunt gratuite. Parcarea este contra cost. Hotelul dispune de piscina pentru copii, piscina pentru inot, zona de relaxare exterioara cu apa termala, dus cervical, ciuperca de apa, hidromasaj.

DESCRIERE CAMERE: Camerele duble sunt compuse din dormitor matrimonial sau twin, Tv smart, birou de lucru, mocheta pe jos, fotoliu, balcon. Apartamentele sunt formate din dormitor si canapea extensibila, hol, doua bai si doua balcoane. Hotelul dispune de 20 apartamente, 110 camere duble din care 3 au facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, 80 camere single.
LOCALIZARE: Hotel International se afla foarte aproape de centrul statiunii, la marginea padurii Felix.

ATRACTII TURISTICE: Pestera Ursilor, statiunea Stana de Vale, orasul Oradea - cetatea Oradea, Muzeul Art Nouveau - Casa Darvas La Roche, avenul de la Beftia, rezervatia naturala Nimphaea Lotus Thermalis de la Baile 1 Mai.

POLITICI: Pentru efectuarea tratamentului nu este necesara trimiterea din partea medicului de familie sau a medicului specialist! Nu se accepta accesul cu animale de companie.

SERVICII DE MASA: Se acorda in sistem bufet suedez (mic dejun si cina) cu asistenta din partea personalului, iar pranzul a la carte (in sezon 15.06-15.09 si pranzul se serveste sub forma de bufet suedez). In sezon in zona piscinelor exterioare este deschis un grill si un pool bar. In cadrul sejururilor cu pensiune completa sau demipensiune, intrarea se face cu cina in ziua de check-in, si iesirea cu mic dejun in ziua de check out.

FACILITATI EVENIMENTE: Organizare de evenimente intr-una dintre cele doua sali moderne de conferine (cu cate 200 si 120 de locuri). Salile sunt dotate cu aer conditionat si cu echipamente tehnice moderne (videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, instalatie de sonorizare, echipamente pentru traducere simultana, Internet wireless), Coffee-break.



Locatie