METROPOL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Vila Metropol face parte din categoria vilelor de 3 stele, fiind conceputa pentru a oferi un maxim de confort clientilor sai. Pe langa serviciile de cazare, in cadrul complexului nostru oferim o gama varianta de servicii menite sa garanteze o experienta fantastica oaspetilor nostri.


Vila Metropol ofera turistilor cazare in 20 camere confortabile, fiecare camera fiind dotata cu baie, TV LCD, balcon, acces internet prin wireless gratis. Vila asigura parcare gratuita pentru autovehicule.


Restaurantul din cadrul vilei, avand o capacitate de 40 de locuri, este locul unde se serveste micul dejun. Restaurantul pune la dispozitia turistilor cazati, un meniu sumar, doar minuturi. De asemenea, acesta, se poate inchiria la solicitarea oaspetilor pentru evenimente private.


Piscina Metropol este un centru de recreere cu activitati de agrement, avand in dotare piscina interioara, jacuzzi, sauna uscata, sauna umeda si fitness. Temperatura apei este una potrivita pentru inot, activitati de miscare si recuperare medicala.


Terenul de sport din cadrul complexului Metropol asigura posibilitatea desfasurarii de activitati sportive: volei, baschet, tenis sau minifotbal. Terenul de sport este acoperit cu tartan, pentru a facilita un joc flexibil si confortabil.


Terasa este locul unde turistii asculta natura, privesc copacii a caror crengi se inclina in bataia usoara sau vijelioasa a vantului, unde cu o ceasca de cafea fierbinte in fata, gusta mireasma diminetilor de vara.