PENSIUNEA BITU


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Pensiunea este amplasata in zona centrala a statiunii Baile Olanesti si este inconjurata de munti cu altitudine joasa ( 420 m). A fost fondata in anul 2007 si se bucura de recunoastere profesionala atat in turismul intern cat si in turismul international.
Unitate turistica fondata in anul 2007 ce se recomanda prin calitate si profesionalism, in care arhitectural se intalnesc armonios formele clasice cu cele ultramoderne si spiritual gandirea omogena a doua generatii in turism; unitate ce isi justifica cu demnitate stelele de pe frontispiciu.
Descriere camere:
Numar total 16 dintre care: 8 camere duble matrimoniale; 2 camere duble twin; 2 garsoniere; 3 apartamente; 1 apartament VIP. Dotari camere: baie propri cu cabina de dus cu vibromasaj, TV-LCD, aer conditionat, aparat de ionizat aerul, minibar, seif, balcon, uscator de par, minibar.
Locatie:
Unitate turistica fondata in anul 2007 ce se recomanda prin calitate si profesionalism in care arhitectural se intalnesc armonios formele clasice cu cele ultramoderne si spiritual gandirea omogena a doua generatii in turism.
Atractii turistice:
In statiunea Baile Olanesti:Biserica lui Horea, Aleea Izvoarelor, Parcul Olanesti, Vila speciala a lui Ceausescu, localitatea Cheia, schiturile Iezer, Pahomie,Patrunsa, Bradul; Manastirea Frasinei; Valea Olanestiului; Piatra Scrisa; Mosoroasa - Rezervatia Lacul Frumos; Rezervatia Buila-Vanturarita. In judetul Valcea: Manastirea Cozia, Turnu, Stanisoara, Dintr-un lemn, Ostrov, etc; statiunile Baile Govora, Calimanesti-Caciulata, Voineasa, Vidra; Valea Lotrului; Centrul Ceramic Horezu ( festivalul "Cocosul de Hurez" - luna iunie) si manastirea Horezu; Muzeul Satului ( Rm. Valcea); Muzeul Vinului ( Dragasani).
Facilitati evenimente:
Sala de conferinta - capacitate 80 locuri, dispune de lumina naturala. Dotari: conexiune Wif-fi, flipchart, consumabile, ecran de proiectie, videoproiector. Spatiu special amenajat pentru pauza de cafea.