Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Florilor

   Aleea Trandafirilor 16, 245300 Baile Olanesti, Baile Olanesti


Descriere

Hotel Florilor este situat in statiunea Baile Olanesti . Călimănești este la 22 km de hotel, iar Râmnicu Vâlcea se află la 20 km.

Facilitati hotel :Proprietatea oferă restaurant propriu ,WiFi gratuit, sala de conferinte și parcare privată.Baza de tratament a hotelului este dotată cu aparatură medicală de ultimă generație și este specializată pentru tratarea afecțiunilor alergice, digestive și reumatismale.RelaxareSPA (piscina apa dulce, piscina apa sarata, piscina copii, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata, salina sare Himalaya).

Facilitati camere :birou și TV cu ecran plat,sifonier.

Descriere camere:
Toate camerele hotelului sunt dotate cu birou și TV cu ecran plat,sifonier.

Descriere facilitati:
Proprietatea oferă restaurant propriu ,WiFi gratuit, sala de conferinte și parcare privată.Baza de tratament a hotelului este dotată cu aparatură medicală de ultimă generație și este specializată pentru tratarea afecțiunilor alergice, digestive și reumatismale.RelaxareSPA (piscina apa dulce, piscina apa sarata, piscina copii, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata, salina sare Himalaya).

Locatie:
Hotel Florilor este situat in statiunea Baile Olanesti . Călimănești este la 22 km de hotel, iar Râmnicu Vâlcea se află la 20 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
TV in camera
Baie in camera
Dus in camera
Baza de tratament
Sauna
Jacuzzi
Piscina acoperita
Piscina pentru copii
Sala de conferinte
SPA
Televiziune prin cablu/satelit
Internet wireless gratuit
Parcare gratuita
Salon pentru mic dejun