Florilor

   Aleea Trandafirilor 16, 245300 Baile Olanesti, Baile Olanesti


Facilitati

Restaurant
TV in room
Bathroom
Shower
Health treatments facilities
Sauna
Jacuzzi
Indoor swimming pool
Children swimming pool
Conference room
SPA
Cable/Satellite TV
Free wireless internet
Free parking
Breakfast area

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotel Florilor este situat in statiunea Baile Olanesti . Călimănești este la 22 km de hotel, iar Râmnicu Vâlcea se află la 20 km.

Facilitati hotel :Proprietatea oferă restaurant propriu ,WiFi gratuit, sala de conferinte și parcare privată.Baza de tratament a hotelului este dotată cu aparatură medicală de ultimă generație și este specializată pentru tratarea afecțiunilor alergice, digestive și reumatismale.RelaxareSPA (piscina apa dulce, piscina apa sarata, piscina copii, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata, salina sare Himalaya).

Facilitati camere :birou și TV cu ecran plat,sifonier.

Descriere camere:
Toate camerele hotelului sunt dotate cu birou și TV cu ecran plat,sifonier.

Descriere facilitati:
Proprietatea oferă restaurant propriu ,WiFi gratuit, sala de conferinte și parcare privată.Baza de tratament a hotelului este dotată cu aparatură medicală de ultimă generație și este specializată pentru tratarea afecțiunilor alergice, digestive și reumatismale.RelaxareSPA (piscina apa dulce, piscina apa sarata, piscina copii, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata, salina sare Himalaya).

Locatie:
Hotel Florilor este situat in statiunea Baile Olanesti . Călimănești este la 22 km de hotel, iar Râmnicu Vâlcea se află la 20 km.