Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

INFORMATII GENERALE:

Hotelul O3ZONE din statiunea Baile Tusnad, datorita orientarii spre Stanca Soimilor asigura o priveliste minunata. De asemenea hotelul este o locatie care se adreseaza mai multor categorii de clienti: companii care doresc organizarea de evenimente, persoane care doresc imbunatatirea starii de sanatate si mentinerea acesteia, precum si persoanelor care doresc sa beneficieze de procedurile SPA oferite de Centrul SPA.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE: Program de functionare SPA: marti-Duminica 9.00-21.00, luni 14.00-21.00. Hotelul isi rezerva dreptul de a inchide temporar centrul SPA pentru efectuarea lucrarilor de mentenanta.

Hotelul ofera doar servicii SPA.

Turistii care doresc tratament il pot efectua in Baza de Tratament a Hotelului Tusnad - 500 m distanta. Afectiunea principala tratata in cadrul complexului balnear din Baile Tusnad este cea cardiovasculara. Afectiuni complementare reumatismal, sistem nervos, digestiv, endocrin.

DESCRIERE CAMERE: camere unitate: hotelul dispune de 111 camere duble, 5 apartamente standard si 1 apartament Family

Camerele duble au aprox 20 mp si sunt dotate cu pat matrimonial (160x200) sau twin cu saltea ortopedica, mocheta, unele camere au balcon, aer conditionat, Tv, Wi-fi, telefon, seif, minibar cu produse, baia este dotata cu cabina de dus, uscator de par, halate de baie si papuci de camera, cosmetice baie.

Apartamentele standard au aprox 30-40 mp si sunt formate din dormitor cu pat matrimonial (160x200) cu saltea ortopedica, tv si un living cu canapea extensibia, mocheta, balcon, aer conditionat, espresor de cafea, Tv, Wi-fi, telefon, seif, minibar cu produse, baia este dotata cu cabina de dus, uscator de par, halate de baie si papuci de camera, cosmetice baie.

Apartamentele family au aprox 30-40 mp si sunt formate din dormitor cu pat matrimonial (160x200) cu saltea ortopedica, tv si un living cu canapea extensibia, mocheta, balcon, aer conditionat, espresor de cafea, Tv, Wi-fi, telefon, seif, minibar cu produse, baia este dotata cu cabina de dus, uscator de par, halate de baie si papuci de camera, cosmetice baie.


LOCALIZARE: In centrul statiunii.

ATRACTII TURISTICE: Lacul Sfanta Ana, Cheile Bicazului,Tinovul Mohos, Complex de agrement cu strand mezotermal, Stanca Soimilor, Poiana Indragostitilor, Corund.

SERVICII DE MASA: Restaurantul O3zone cu o capacitate de 120 locuri, ofera oaspetilor preparate traditionale si internationale, imbinand bucataria clasica cu cea regionala. In cadrul sejururilor cu pensiune completa sau demipensiune, intrarea se face cu cina in ziua de check-in, si iesirea cu mic dejun in ziua de check out.

FACILITATI EVENIMENTE: hotelul dispune de 3 sali de conferinte de 200 locuri, 120 locuri si 40 locuri dotate cu videoproiector, ecran de proiectie, sistem de sonorizare, flipchart, acces internet wireless, aer conditionat, lumina naturala.

PERIOADA STOP SALES: 23.07-28.07.2024



Locatie