ANTIK HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul Antik este situat pe malul marii in orasul Balcic, la aproximativ 250 de metri de plaja. Centrul orasului Balcic este la aproximativ 200 de metri, iar palatul Reginei Maria a Romaniei este la 1,3 km.
Facilitati
Construit in 2016. O cladire hotel, 5 etaje, 1 lift, total de 38 de unitati. Hotelul pune la dispozitie oaspetilor sai o receptie deschisa 24 de ore, 2 restaurante - pizzeria Mikado si restaurant cu peste Antik, spalatorie, seif (gratuit in camere de hotel / nu este disponibil in apartamente), inchirieri auto, internet prin cablu (gratuit) si internet Wi - Fi (gratuit). Hotelul si infrastructura din jur nu sunt accesibile persoanelor cu probleme de mobilitate in scaune cu rotile.
Cazare
Ora de check-in: 14:00 p.m.
Ora check out: 12:00 a.m.

HOTEL ANTIK 3*, BB
DBL vedere la mare, cu balcon (max.2+1), aprox. 25 mp, 1 pat twin
DBL vedere la parc, fara balcon (max.2+1), aprox. 25 mp, 1 pat king-size sau doua paturi separate
Studio vedere la mare, (2+2/3+0), aprox. 40 mp, cu chicineta, ceainic pentru incalzire apa si ustensile,
acamuri, vase. Ofera o masa cu 4 scaune si balcon.
Studio vedere la parc, (2+2/3+0), aprox. 40 mp, cu chicineta, ceainic pentru incalzire apa si ustensile, tacamuri, vase. Ofera o masa cu 4 scaune, fara balcon.
*Toate unitatile au A/C central, TV prin satelit, telefon, minibar, seif in camera (gratuit), Wi-Fi, mocheta, baie cu dus, uscator de par. Patul suplimentar este o canapea extensibila.
Camerele si studiourile cu vedere la mare au balcon cu scaune si masa.
Chicineta din studiouri este dotata cu tacamuri si vesela, fierbator.

APARTAMENTE ANTIK 2* , RO/BB
Apartamentele sunt in aceeasi cladire, dar au intrare separata..
ONE BEDROOM APARTMENT SEA - Suprafata aproximativa 50 mp. Toate apartamentele cu vedere la mare au balcon. Apartamentele au un dormitor si un living cu bucatarie utilata, separate printr-o usa. Bucataria este dotata cu cuptor, masina de spalat vase, plita ceramica, cuptor cu microunde, ustensile, vase. Masa de sufragerie cu 4 scaune. Baia are dus. Capacitatea maxima este de 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii. Sunt dotate cu aer conditionat. TV cu ecran plat, cablu TV, internet WIFI - gratuit.
ONE BEDROOM APARTMENT PARK - Suprafata aproximativa 50 mp. Toate apartamentele din parc nu au balcon. Apartamentele au un dormitor si un living cu bucatarie utilata, separate printr-o usa. Bucataria este dotata cu cuptor, masina de spalat vase, plita ceramica, cuptor cu microunde, ustensile, vase. Masa de sufragerie cu 4 scaune. Baia are dus. Capacitatea maxima este de 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii. Sunt dotate cu aer conditionat. TV cu ecran plat, cablu TV, internet WIFI - gratuit.
TWO BEDROOM APARTMENT PARK - 2 PIECES . - Suprafata aproximativa 60 mp. Aceste apartamente nu au balcon. Apartamentele au doua dormitoare si un living cu bucatarie utilata, dormitorul si livingul separate printr-o usa. Bucataria este dotata cu cuptor, masina de spalat vase, plita ceramica, cuptor cu microunde, ustensile, vase. Masa de sufragerie cu 4 scaune. Baia are dus. Capacitatea maxima este de 4 adulti sau 2 adulti si 2 copii. Sunt dotate cu aer conditionat. TV cu ecran plat, cablu TV, internet WIFI - gratuit.
Copii: Patut (gratuit, la cerere), scaune inalte in restaurant.
Animalele de companie nu se accepta.
Parcare
Parcare publica disponibila, nu sunt permise rezervari (pe strada, spatiu limitat).

Tarifele in HOTEL ANTIK includ:
Mancare: Mic dejun
Mic dejun tip bufet 08:00 - 10:00
Sport si divertisment:
Wi-Fi / internet prin cablu gratuit
Parcare: Parcarea este publica, nepazita si gratuita. Locuri restrictionate, nu se pot face rezervari.
Check-in - ora 14.00
Plecare - ora 12.00
Patul suplimentar este o canapea extensibila.

Restaurant Antik - Bucatarie mediteraneana
Program de lucru - 08.00 - 24.00
Capacitatea halei comerciale - 140 locuri
Capacitate terasa atractiei - 300 locuri

Mikado Pizzeria - Bucatarie mediteraneana
Program de lucru - 08.00 - 24.00
Capacitatea salii de comert - 40 de locuri
Capacitate terasa atractiei - 100 locuri