Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Localizare: Hotelul Perun Lodge este situat la aproximativ 300 m de statia de jos a telegondolei si la aproximativ 700 m de centrul orasului Bansko.
Cazare: Construita in 2009, renovata in 2016, 1 bloc, 4 etaje, 2 lifturi, 150 unitati.
Studio ( max 2ad+1ch), aprox. 30mp, au pat matrimonial, iar patul suplimentar este fotoliu extensibil, toate au baie cu cabina de dus, unele garsoniere au balcon. Unele studiouri au paturi twin.
Apartamente cu 1 dormitor ( max 3ad sau 2ad+2ch), cca. 50mp. - un dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila. Unele apartamente au balcon; toate apartamentele au baie cu cabina de dus sau cada.
Junior Suite ( max 3ad), aprox. 40mp. - o camera mai spatioasa cu pat matrimonial si canapea extensibila; baie cu cada, uscator de par, halat de baie, mini-frigider.
Toate unitatile au podea laminata cu gresie, incalzire centrala, TV prin cablu, telefon, seif in camera, Wi-Fi (gratuit), uscator de par, halat de baie. Apartamentele sunt dotate cu: mini frigider, cuptor cu microunde, prajitor de paine si ceainic. Facilitati de gatit nu sunt disponibile.
Pensiune: Cazare cu mic dejun (BB)
Facilitati: Receptie, room service (contra cost), Wi-Fi in zona hotelului (gratuit), depozit pentru echipamentul propriu (gratuit), restaurant principal cu gradina de iarna, restaurant a la carte, hol bar.
Copii: baby cot (la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurant (gratuit), sectiune pentru copii a piscinei, camera de joaca pentru copii (nesupravegheata).
Gratuit: Utilizarea piscinei interioare (25m x 5m, 2m adancime), sauna, baie de aburi, fitness, depozit pentru echipamentele proprii, transfer la statia de jos a teleschiului conform programului hotelului (aproximativ la fiecare 30 de zile). minute), seif, Wi-Fi in zona hotelului.
Cu plata: cina tip bufet, masaj, jacuzzi, tratamente SPA.
Animale de companie: Nu sunt permise.
Parcare: Parcare exterioara si garaj - atat cu plata, cat si cu spatiu de parcare limitat.
Site-ul hotelului: www.perunlodge.com

Tariful include: cazare, mic dejun, folosirea gratuita a piscinei interioare, sauna, baia de aburi, depozitul de schi pt.
echipament propriu, transfer la statia de jos a teleschiului si retur (conform programului hotelului), Wi-Fi.

Cina de Revelion inclusa in pret (obligatoriu) - 80,00 Euro per adult / 40,00 Euro per copil 5-11,99 ani
*In data de 31.12.nu se serveste cina standard


Locatie