Green Life Ski Spa Resort


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Localizare: Green Life Resort Bansko este situat la aproximativ 1 km de statia de jos a telegondolei si la aproximativ 2 km de centrul orasului Bansko.
Cazare: Construita in 2010, renovata ultima data in 2016, 2 blocuri (fiecare dintre ele este compusa din 4 blocuri conectate intern), 5 etaje, ascensoare, 80 unitati. Toate facilitatile sunt in blocul principal.
Studio (max 2ad+1ch), aprox. dimensiune 30-35mp. - camera spatioasa cu paturi twin si chicineta. Patul suplimentar (potrivit doar pentru un copil) este un fotoliu extensibil; mocheta sau laminata sau podea cu gresie.
Apartament cu 1 dormitor (max 3ad sau 2ad+2ch), aprox. dimensiune 50-60mp. - un dormitor cu pat matrimonial sau paturi twin si living, unde paturile suplimentare sunt o canapea extensibila sau fotolii extensibile; mocheta sau laminata sau podea cu gresie.
Apartament cu 2 dormitoare ( max 5ad sau 4ad+2ch) - aprox. dimensiune 70-80mp. - 2 dormitoare cu pat matrimonial si living, unde paturile suplimentare sunt o canapea extensibila sau fotolii extensibile; mocheta sau laminata sau podea cu gresie.
Camera dubla superioara ( max 2ad), aprox. dimensiune 20-25 mp. - camera spatioasa cu paturi twin, fara posibilitate de pat suplimentar; podea cu mocheta;
Toate unitatile au balcon (cu exceptia unor garsoniere), incalzire centrala, TV prin satelit, telefon, minibar (doar camerele Double Superior), internet Wi-Fi, baie cu dus, uscator de par (doar camerele Double Superior, pentru celelalte camere). uscator de par este disponibil la receptie, la cerere). In plus, studiourile si apartamentele au si o chicineta (tacamuri/ustensile, ceainic, aparat de cafea, prajitor de paine, plite, aspirator, frigider). Unele apartamente au semineu.
Nu exista camere potrivite pentru persoane cu dizabilitati.
Pensiune: Cazare cu mic dejun sau demipensiune. Pentru cei peste 30 de oaspeti, micul dejun si cina sunt tip bufet, altfel este meniu fix.
Facilitati: Receptie 24/7 cu seif de inchiriat (contra cost), Wi-Fi in zonele publice, lobby bar, bar la piscina, sala de mic dejun, restaurant a la carte, sala de jocuri, sala de conferinte
Copii: baby cot(la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurant (gratuit), loc de joaca pentru copii (gratuit), babysitting (la cerere, contra cost), jocuri electronice (contra cost).
Gratuit: transfer la statia de jos a teleschiului conform programului hotelului; fitness, sauna, baie de aburi, tepidarium, piscina, zona de relaxare; Wifi.
Contra cost: masaj, tratamente SPA si etc.
Animale de companie: Animale de companie de pana la 20 kg. sunt permise doar in camere, fara zonele comune ale hotelului. Suplimentul este de 10 BGN pe zi.
Parcare: Parcare exterioara cu loc limitat de parcare - gratuita pentru oaspetii hotelului.
Site-ul web al hotelului: http://www.greenliferesorts.bg

Tariful include: mic dejun, parcare, Wi-Fi, transfer pana la statia de jos a teleschiului conform programului hotelului;
Facilitati SPA incluse: piscina interioara, sauna finlandeza, sauna aromatica, baie de aburi, zona de relaxare, tapidarium.

**Nu exista o cina standard pe 25.12. si 31.12.
Cina de Craciun inclus in tarif (obligatoriu) - 41,00 Euro adult / 20,00 Euro copil (6-11,99)
Cina de Revelion inclus in tarif (obligatoriu) - 112,00 Euro adult / 51,00 Euro copil (6-11,99)
**La cina de Revelion copiii de pana la 11,99 sunt asezati in sala de animatie* cu bufet special pentru copii si program de animatie pe toata durata serii.
*in cazul in care parintii doresc ca si copiii sa aiba loc in restaurantul principal este necesar achitarea un supliment de masa echivalent ca si cel pentru adult



Locatie