Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Localizare: Hotel Lion este situat la aproximativ 300 m de statia de jos a telegondolei si la aproximativ 1 km de centrul orasului Bansko.
Cazare: Construita in 2005, ultima renovare in 2016, un bloc, 6 etaje, 3 lifturi, 194 unitati in total. Zonele publice sunt accesibile oaspetilor cu dizabilitati, iar hotelul are camere adaptate pentru oaspetii cu dizabilitati (la cerere si in functie de disponibilitate).
175 Camere duble (max 3ad) - pat dublu sau cu paturi twin, iar patul suplimentar este fotoliu extensibil.
Camerele DBL Economy sunt situate la parter sau sau la ultimul etaj cu tavan inclinat.
11 Family room (max 2+2) - mai mare decat camera dubla, cu un pat dublu, canapea extensibila si o chicineta mica cu masa (fara echipament de bucatarie).
8 apartamente ( max 5ad) - doua spatii: paturi twin, canapea extensibila si chicineta cu masa (fara echipament de bucatarie) in living si dormitor cu pat dublu. Apartamentele constau din camera de familie si camera standard DBL.
Toate unitatile au incalzire centrala, TV prin satelit, telefon, minibar, Wi-Fi, mocheta, baie cu dus si cada si uscator de par. Unele unitati au balcon.
Sunt disponibile camere potrivite pentru persoanele cu dizabilitati.
Pensiune: Demipensiune Plus, bauturi incluse in timpul cinei-vin, bere, apa, suc.
Facilitati: Receptie cu seif de inchiriat (contra cost), schimb valutar, room service, Wi-Fi in zonele publice (gratuit), magazin, depozit pentru echipamentul propriu de schi, lobby bar, restaurant principal, mehana (restaurant in stil traditional bulgaresc), sala de conferinte (capacitate pana la 200 de locuri), centru SPA.
Copii: baby cot (la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurant (gratuit), sectiune pentru copii a piscinei.
Gratuit: Utilizarea piscinei, fitness, sauna, transfer la statia de jos a telegondolei (aproximativ la fiecare 30 de minute), depozit pentru echipamentul de schi.
Contra cost: biliard, masaj, tratamente SPA, etc.
Animale de companie: Nu sunt permise.
Parcare: Parcarea in aer liber este gratuita; Garajul este la un cost suplimentar de aprox 20 bgn pe 24 de ore. Ambele au loc de parcare limitat.
Site-ul web al hotelului: http://bansko.hotelslion.bg.

Tariful include: cazare, mic dejun, cina, folosirea gratuita a piscinei, fitness,depozit schi pentru echipament propriu, transfer la statia de jos a teleschiului si retur.

Demipensiune include urmatoarele bauturi in timpul cinei - apa, suc, vin si bere (nelimitat).

Cina de Craciun (optional) -
60,00 Euro adult / 30,00 Euro copil (4-11,99)
Cina de Revelion inclusa in pret (obligatoriu) - 90,00 Euro adult / 45,00 Euro copil (4-11,99)

Locatie