AZURE VILLAS BY CORNELIA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Proiectate pentru a oferi familiilor numeroase confort, 26 din vile au 2 dormitoare si un living (180 m2 - 230 m2), in timp ce 7 dintre ele au 3 dormitoare si 2 camere de zi (220 m2 - 310 m2). Unele vilele dispun de dormitoarele situate la etaj sau dormitoarele copiilor la parter si dormitorul principal la etaj. Fiecare cldire este format din 2 vile si ambele pot fi folosite impreun la cerere.

Localizare:
Azure VIllas By Cornelia fac parte din hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, acestea se afla pe plaja din Iskele Mevkii, o zona frumoasa din Belek, la doar 2 km de centrul orasului.

Tip de masa:
All Inclusive
Plaja:
Plaja privata cu nisip, premiata Blue Flag
Dotari camere:
Azure Villas By Cornelia are camerele dotate cu: televizor, telefon, seif (contracost), aer conditionat, balcon, uscator de par, halat de baie, minibar, fierbator de apa.
Facilitati hotel:
Hotel ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal si restaurante A la Carte (cu specific mediteran si specific turcesc), piscina exterioara, piscina interioara, animatie, jocuri, musica live, Centru Fitness, sauna, baie turceasca.
Pagina Web:https://www.corneliaresort.com/EN/Azure-Villas