Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul este localizat in statiunea Belek, la 30 km de aeroportul din Antalya si la 4 km de localitatea Kadriye. Hotelul detine 7 cladiri cu 3 nivele si un numar de 182 camere. Camerele sunt dotate standard cu aer conditionat, uscator de par, televizor, telefon si minibar. Restaurantul hotelului serveste o gama variata de preparate din bucataria locala si internationala. Hotelul mai detine : 3 baruri, piscina exterioara, 2 topogane, cabinet medical, coafor, lant de magazine, spalatorie si sala de conferinta. Alte activitati disponibile la hotel sunt : baie turceasca, sauna, tenis de masa, darts, animatie si biliard.Facilitati camera
Hotelul detine 7 cladiri cu 3 nivele si un numar de 182 camere. Camerele sunt dotate standard cu aer conditionat, uscator de par, televizor, telefon si minibar.

Facilitati hotel
Restaurantul hotelului serveste o gama variata de preparate din bucataria locala si internationala. Hotelul mai detine : 3 baruri, piscina exterioara, 2 topogane, cabinet medical, coafor, lant de magazine, spalatorie si sala de conferinta. Alte activitati disponibile la hotel sunt : baie turceasca, sauna, tenis de masa, darts, animatie si biliard.

Localizare
Hotelul este localizat in statiunea Belek, la 30 km de aeroportul din Antalya si la 4 km de localitatea Kadriye.