VOYAGE BELEK GOLF AND SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere HOTEL VOYAGE BELEK GOLF & SPA:
Hotelul VOYAGE BELEK GOLF & SPA a fost deschis in anul 2007 iar ultima renovare s-a facut in anul 2014. Este construit pe o suprafata de 93500 mp si are in total 559 de camere repartizate in cladirea principala cu 7 etaje, in 2 cladiri anexe cu 6 si 5 etaje si in cele 6 bungalowuri cu cate 2 etaje.
Tip masa:
Ultra All Inclusive
Localizare HOTEL VOYAGE BELEK GOLF & SPA:
Hotelul este situat la 35 km de aeroportul Antalya, la 2 km de orasul Belek si la 45 km de centrul orasului Antalya.
Plaja:
Plaja privata a hotelului are o lungime de 300 m si este impartita in 2 zone separate, una doar pentru adulti si una pentru familii. Fiecare din cele doua zone are ponton. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite la plaja.
Dotari camere:
Camerele hotelului sunt dotate cu: mini bar (reumplut zilnic cu apa, bauturi racoritoare, bere, lapte cu ciocolata pentru copii, alune), aer conditionat, seif, TV LCD, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, telefon, baie cu cada sau cabina de dus, uscator de par, halat de baie si papuci, balcon.
Facilitati generale HOTEL VOYAGE BELEK GOLF & SPA:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: 2 restaurante principale dintre care unul este destinat doar pentru adulti, 8 restaurante a la carte, 3 restaurante snack, 14 baruri, discoteca, patiserie, restaurant pentru copii, piscina exterioara principala, piscina doar pentru adulti, piscina pentru copii, piscine in zona de bungalow-uri, aquapark (6 tobogane pentru adulti si 1 tobogan pentru copii), piscina interioara pentru adulti si copii, internet wireless in spatiile comune si in camere, baie turceasca, sauna, biblioteca, centru fitness, aerobic, yoga, step, boccia, darts, tir cu arcul, voley pe plaja, tenis de masa, mini fotbal, mini golf, mini cinema, 4 terenuri de tenis, programe de animatie, petreceri, muzica live, sali de conferinta.
Servicii cu plata: bauturi premium, magazine, servicii medicale, internet cafe, telefon si fax, masaje si alte tratamente, SPA si welness, sporturi acvatice, nocturna pentru teren de tenis, lectii de tenis, centru de jocuri, biliard, bowling.
Facilitati copii HOTEL VOYAGE BELEK GOLF & SPA:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: bufet pentru copii in restaurant, mini club (4-6 ani), midi club (7-9 ani), maxi club (10-12 ani), teenage club (13-15 ani), loc de joaca, piscina interioara si exterioara pentru copii.
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari (gratuit o rezervare pe sejur);
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: http://www.voyagehotel.com/